Congresul PSD+PC a inceput

Sambata, 27 Septembrie 2008, ora 15:25
1459 citiri
Congresul PSD+PC a inceput

Social-democratii si conservatorii isi lanseaza sambata candidatii la alegerile din toamna si, mai ales, viitorul premier, in cadrul congresului extraordinar comun care se desfasoara, la Romexpo.

Un numar de 10.000 de pesedisti si conservatori au fost invitati sa participe pentru a valida, cu aplauze si entuziasm, oferta de guvernare a PSD, dar si pe Mircea Geoana drept propunerea Aliantei pentru functia de premier.

Sub sloganul "Mai bine pentru cei multi", social-democratii si conservatorii au umplut pana la refuz uriasa sala de la Romexpo, printre drapelele si sepcutele rosii ale tinerilor entuziasti putand fi zariti greii partidului, Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc sau Adrian Nastase.

Maestrul de ceremonii a fost Miron Mitrea. "Social-democratii si conservatorii din Bucuresti au inceput lupta politica, cea care trebuie sa ne duca in Palatul Victoria", a spus Mitrea urand bun-venit participantilor.

Primul invitat pe scena a fost presedintele Consiliului National, Adrian Nastase, urmat de presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

"Sa o salutam pe prietena noastra, doamna presedinte al Partidului Conservator, Daniela Popa", a anuntat de la microfon Miron Mitrea. A urmat apoi randul presedintelui PSD, Mircea Geoana, sa urce pe scena, dupa ce a trecut triumfator prin multime unde s-a salutat indelung cu cei prezenti.

Dupa ce le-a multumit pentru participare celor veniti din toate colturile tarii si gazdelor bucurestene, Geoana a salutat prezenta sindicatelor si patronatelor, precum si a reprezentantilor corpului diplomatic la Bucuresti.

"Va spun un singur lucru: Impreuna vom castiga, 30 noiembrie este data la care se schimba destinul Romaniei in bine!", a spus Geoana, deschizand in mod oficial lucrarile congresului reunit al PSD si PC.

- continua -

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Primul congres Forța Dreptei. Partidul lui Ludovic Orban își alege conducerea națională și candidații la locale și europarlamentare
Primul congres Forța Dreptei. Partidul lui Ludovic Orban își alege conducerea națională și candidații la locale și europarlamentare
Primul Congres al Forţa Dreptei va avea loc, sâmbătă, 20 aprilie, la Palatul Parlamentului. Partidul lui Ludovic Orban urmează să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte...
#PSD, #PC, #congres, #romexpo, #Mircea Geoana, #Adrian Nastase , #Mircea Geoana