Madalin Voicu: PSD sufera de "geoanghelie" sau de "vangeoana"

Sambata, 13 Februarie 2010, ora 23:10
3463 citiri

Deputatul PSD Madalin Voicu s-a alaturat sambata seara corului de acuzatori ai tandemului Marian Vanghelie - Mircea Geoana, declarand ca PSD sufera de "o boala" care se cheama "geoanghelie" sau de "vangeoana".

"Este o molima (...)Nu s-a facut niciodata atat caz in culise si atatea smecherii ca acum", a declarat Madalin Voicu sambata seara la Realitatea TV, adaugand imediat: "si niciodata nu a fost un presedinte atat de slab ca Geoana".

Madalin Voicu crede ca primarul sectorului 5 urmareste de fapt sa aiba si mai multa influenta in partid doar pentru ca "sa poata sa castige si pecuniar".

Florentin Pandele: Geoana asculta extraordinar de mult de Vanghelie.

In opinia deputatului PSD, nu Marian Vanghelie a vrut sa il dea afara din partid, ci a fost pus de Mircea Geoana. "Vanghelie sunt singur ca nu a vrut el sa ma dea afara, dar a fost pus de Geoana pentru ca Geoana nu are 'cohones' sa faca asta. Asta e problema, ca PSD nu are cap, cozi are multe, dar cap nu", a mai afirmat Madalin Voicu.

El a anuntat inca o data ca va demisiona din partid daca alegerile de sambata viitoare vor fi castigate de Mircea Geoana. "Eu mi-am scris deja demisia. Voi demisiona asa cum am promis, nu cum mint Basescu si Geoana", a mai afirmat Madalin Voicu, aratandu-se convins ca daca nu se schimba conducerea multi social-democrati vor parasi partidul.

Citește și:
Ciolacu îi dă peste nas lui Iohannis: „Nu putem fi pompieri la nesfârșit!; Desemnarea premierului este atributul președintelui”
Ciolacu îi dă peste nas lui Iohannis: „Nu putem fi pompieri la nesfârșit!; Desemnarea premierului este atributul președintelui”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a venit joi, 9 februarie, cu o replică pentru președintele Klaus Iohannis, afirmând că desemnarea premierului este un atribut care revine, conform Constituției,...
România ajută Siria, în urma cutremurului. Decizia anunțată de Guvern
România ajută Siria, în urma cutremurului. Decizia anunțată de Guvern
Premierul Nicolae Ciucă a convocat joi, 9 februarie, în sistem hibrid, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, care a aprobat hotărârea privind sprijinirea Republicii Arabe Siriene,...