PSD Mures il vrea inapoi pe demisionarul Ovidiu Natea

Joi, 03 Iulie 2008, ora 15:12
2305 citiri
PSD Mures il vrea inapoi pe demisionarul Ovidiu Natea

Biroul Permanent al Comitetului Executiv al Consiliului Organizatiei Mures a PSD a decis, joi, ca presedintele demisionar Ovidiu Natea sa ramana in functie, dar i-a fost retras sprijinul politic lui Alexandru Fratean, consilier judetean.

"In urma analizarii rezultatelor alegerilor, s-a constatat ca intre numarul de voturi obtinute in alegerile locale de catre dl. ing. Liviu Timar, candidatul PSD la presedintia Consiliului Judetean Administrativ Mures, si lista de candidati PSD pentru Consiliul Judetean Administrativ Mures, avandu-l drept cap de lista pe dl Al. Petru Fratean, exista o diferenta de 13.103 voturi. Coroborand rezultatul cu lipsa certa de implicare in campania electorala a d-lui Al. Petru Fratean, membrii Biroului Permanent al PSD Mures au luat decizia de a-i retrage sprijinul politic d-lui Fratean din calitatea de prim-vicepresedinte si de a propune spre validare aceasta decizie Comitetului Executiv Judetean, respectiv Consiliului Organizatiei Judetene Mures a PSD. De asemenea, in conformitate cu abilitarea Biroului Permanent Judetean de catre Comitetul Executiv al Consiliului Judetean Mures a PSD, acesta va inainta Consiliului Judetean Administrativ decizia de revocarea din calitatea de consilier judetean a d-lui Al. Petru Fratean", se arata intr-o scrisoarea trimisa joi presedintelui Mircea Geoana, informeaza NewsIn.

In continuare, social-democratii din Mures arata ca nu sunt de acord cu demisia din functia de presedinte a lui Ovidiu Natea pe care il considera un "factor de echilibru si stabilitate in organizatie".

"Ovidiu Natea (foto) si-a asumat raspunderea pentru rezultatele obtinute de organizatia judeteana in alegerile locale din iunie 2008 si si-a depus mandatul de presedinte la dispozitia Biroului Permanent judetean. Majoritatea membrilor biroului nu au fost de acord cu decizia lui Ovidiu Natea si i-au cerut sa revina asupra acesteia", se arata in document.

Biroul Permanent Mures solicita conducerii centrale a PSD, presedintelui Mircea Geoana, sa-l numeasca presedinte interimar pe Ovidiu Natea, pana dupa alegerile parlamentare din 2008.

Citește și:
Un fost general NATO este noul președinte al Cehiei. Cum se poziționează față de agresiunea Rusiei în Ucraina
Un fost general NATO este noul președinte al Cehiei. Cum se poziționează față de agresiunea Rusiei în Ucraina
Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Republica Cehă, informează agenţiile de presă internaţionale. Fostul general paraşutist Petr Pavel era considerat...
Marcel Ciolacu atacă PNL cu privire la rotativă: ”Trebuie să depăşim mofturile de politicieni mărunţi”
Marcel Ciolacu atacă PNL cu privire la rotativă: ”Trebuie să depăşim mofturile de politicieni mărunţi”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri, 27 ianuarie, la Brăila, despre rotaţia premierilor din luna mai şi schimburile de ministere, că ”dacă revenim la mofturile de a băga funcţiile...