PSD va vota impotriva taxei de prima inmatriculare

Luni, 28 Ianuarie 2008, ora 14:13

   

PSD va vota impotriva taxei de prima inmatriculare
Presedintele PSD, Mircea Geoana a declarat ca este foarte ingrijorat de situatia economica din tara noastra, dupa reuniunea Biroului Permanent National al PSD. Mircea Geoana a cerut guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei si premierului Tariceanu sa prezinte in fata Parlamentului solutiile pentru iesirea din criza economica. Liderul social-democratilor a apreciat ca tot ce a insemnat viziune economica pentru 2008, pana acum, trebuie revizut.

Geoana a mai afirmat ca "introducerea taxei de prima inmatriculare reprezinta o greseala, care impovareaza romanii." Presedintele PSD a apreciat ca taxa nu are un temei ecologic si ca partidul sau va vota impotriva ordonantei de urgenta. De asemenea, Geoana a anuntat ca partidul pe care il conduce va vota impotriva pachetului de legi, propus de Guvern pentru Educatie si va prezenta un pachet propriu.

Pe de alta parte liderul social-democratilor a afirmat ca "PSD-ul este interesat de stabilirea unor relatii cu partidele ecologice".

La randul lor, doi reprezentantii ecologistilor au apreciat ca "relatia de colaborare dintre ecologisti si social democrat este naturala si se bazeaza pe exemplul european." Cei trei au confirmat ca "au avut loc o prima discutie fructuoasa, urmand sa se mearga inainte."
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1635 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
ion
rank 1
Politica de conjunctura
Pentru romani, acum nu mai conteaza cine-i la putere cine-i in opozitie, important este cat este costul supravietuirii noastre ca natiune.S-a ajuns intr-o conjunctura urata pe plan intern ajutata si de haosul financiar international.Cand se intalnesc doua rele ce poate sa iasa decat ceva foarte rau.Atentie, "tovarasi politicieni", in viata nu-i ca in aritmetica: minus cu minus nu fac niciodata plus, intotdeuna iese un minus si mai mare.
Parca pe vremea lui Ceausescu, mai era masina un articol de lux si nu era agreata conducerea superioara de partid si stat pentru asta.Credeti ca actuala taxa este reala, se duce acolo unde trebui?
LUPU
rank 1
Bei nu cenzurati !
Prostanacul are dreptate strange voturi, bravo desfintati taxa
Alegator si cetatean
rank 1
Felicitari
Asa si trebuie taxa este antimediu.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor