Dragnea anunta la Targoviste ca vrea sa castige "razboiul", intr-un discurs al urii fata de Iohannis, UE si multinationale. Nici asa nu scapa de huiduieli (Video)

Duminica, 19 Mai 2019, ora 13:48
18144 citiri
Dragnea anunta la Targoviste ca vrea sa castige "razboiul", intr-un discurs al urii fata de Iohannis, UE si multinationale. Nici asa nu scapa de huiduieli (Video)

Autoritatile aplica si la Targoviste masurile luate la Iasi, cand orasul a fost baricadat pentru mitingul PSD. De acolo, Liviu Dragnea a anuntat ca vrea sa castige razboiul, l-a atacat pe Klaus Iohannis si multinationalele, dar nu a scapt de huiduieli.

La Targoviste au decis social-democratii sa mute marele miting esuat de la Bucuresti, pentru care partidul nu a reusit sa adune oamenii, dar asta nu a fost o garantie caoamenii nu ii vor huidui.

Update: Liviu Dragnea a ajuns la manifestatia pentru care s-au luat masuri fara precedent: strazi inchise pentru locuitorii orasului, un numar impresionant de forte de ordine si acces in zona mitingului pe baza listelor PSD.

Liviu Dragnea a atins in discurs temele pe care le-a folosit in intreaga campanie si a facut aceleasi promisiuni, de asta-data construirea autostrazii Craiova - Pitesti. Nu a omis nici atacarea multinationalelor.

Standardele duble: "Nu mai vreau sa avem in Romania carne tratata si in magazine cutii de lapte care nu au lapte"

Atacul la Iohannis: "Si Iohannis a realizat ceva in industrie, in industria urii, a promovat dezbinarea. Acest om nu isi poate iubi tara. Si-ar dori ca Romania sa o duca rau, doar ca PSD sa nu aiba dreptate.

Noi credem in alegeri, Iohannis crede in servicii"

Justitia: "Da, am modificat legi, pentru ca a trebuit sa schimbam legile strambe, sa facem in Romania sa fie dreptate si fiecare om sa beneficieze de justitie dreapta", a spus liderul PSD, in fata sustinatorilor adusi cu autocarele.

Standardele duble: " Toate multinationalele care vand produse in Romania ce au zis: romanii sunt prosti, pot fi lada de gunoi. Uite ca nu mai vrem si de aia am facut o lege care sa-i pedepseasca! Nu mai acceptam sa fim batjocoriti!"

Imediat dupa discurs, cand Dragnea a facut traditionala baie de multime, s-au auzit huiduieli puternice, care au acoperit muzica pusa de PSD.

Oamenii au strigat "Hotii" si au fluierat, asa cum se aude pe filmarea facuta de Epoch Times.

Targoviste, blocat locuitorilor, pentru ca PSD sa se poata desfasura

Astfel, Politia Locala Targoviste a informat ca, duminica, intre orele 10.00 - 16.00, vor fi inchise circulatiei auto 14 strazi din municipiu, in contextul mitingului electoral al PSD.

"Avand in vedere adunarea publica ce se va desfasura in data de 19.05.2019, Politia Locala Targoviste informeaza ca, pentru realizarea dispozitivului si asigurarea masurilor de afluire si defluire, mai multe strazi vor fi inchise circulatiei rutiere in intervalul orar 10,00 - 16,00. (...) Restrictiile de circulatie se realizeaza conform prevederilor art. 5, pct. 7 din OUG 195/2002 republicata. Dispozitivul de protectie va fi dimensionat in functie de numarul de participanti la aceasta adunare", precizeaza Politia Locala Targoviste.

Conform sursei citate, strazile inchise sunt: str. Grigore Alexandrescu - integral, str. Col. Baltaretu - sectorul cuprins intre intersectia cu str. Tudor Vladimirescu si str. Poet Gr. Alexandrescu, bd. Regele Carol I - sectorul cuprins intre bd. I. C. Bratianu si bd. Mircea cel Batran, bd. Mircea cel Batran - integral, bd. Libertatii - integral, str. Stelea - sectorul cuprins intre intersectia cu bd. Libertatii si str. Calea Domneasca, bd. Independentei - integral, str. Lt. Stancu Ion - integral, str. Calea Bucuresti - sectorul cuprins intre str. Calea Domneasca si str. Calea Ialomitei, str. Calea Domneasca - sectorul cuprins intre str. Calea Bucuresti si intersectia cu str. Constantin Brancoveanu, str. Cpt. Andreescu - integral, str. 9 Mai - de la intersectia cu str. Avram Iancu pana la intersectia cu bd. Independentei, str. Justitiei - integral, str. Gimnaziului - integral.

Orasul este deja blocat, iar oamenii intampina dificultati in a se deplasa.

Amintim ca sambata, managerul Spitalului Judetean Targoviste le-a cerut medicilor si asistentelor unitatii sanitare sa mearga la mitingul de duminica organizat de PSD.

Citeste si:
Cătălin Drulă critică ”ipocrizia” PSD privind taxarea luxului: ”O stridenţă în care încearcă să-şi aducă aminte că e socialist”
Cătălin Drulă critică ”ipocrizia” PSD privind taxarea luxului: ”O stridenţă în care încearcă să-şi aducă aminte că e socialist”
Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a susținut joi, 30 iunie, că propunerea PSD privind taxarea luxului este o ”ipocrizie”, în condițiile în care mulți social-democrați,...
”Fractura de logică” identificată de Ludovic Orban în ordonanța care prevede ieftinirea carburanților: ”Edy Iordănescu e mic copil faţă de Ciucă şi compania...”
”Fractura de logică” identificată de Ludovic Orban în ordonanța care prevede ieftinirea carburanților: ”Edy Iordănescu e mic copil faţă de Ciucă şi compania...”
Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a făcut joi, 30 iunie, o analiză a OUG care prevede compensarea prețului carburanților cu 50 de bani per litru. Potrivit fostului...