Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

PSD isi face mitingul in Piata Victoriei, ca sa nu para ca aceasta "apartine numai anumitor manifestanti"

Marti, 29 Mai 2018, ora 10:53
5271 citiri
PSD isi face mitingul in Piata Victoriei, ca sa nu para ca aceasta "apartine numai anumitor manifestanti"
Foto: Facebook/Adrian Tutuianu

Vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu considera ca mitingul din 9 iunie trebuie organizat in Piata Victoriei.

"Eu cred ca la nivel simbolic, trebuie sa-l organizam tot in Piata Victoriei, pentru ca s-a creat undeva imaginea ca Piata Victoriei ar apartine numai anumitor manifestanti. Or, lucrul acesta nu este adevarat", a declarat Tutuianu pentru RFI Romania.

Senatorul considera ca PSD Dambovita poate aduce la mitingul din Bucuresti peste 20 de mii de oameni.

El precizeaza ca fiecare participant la mitingul din Capitala pe care-l va organiza partidul pe 9 iunie isi va suporta costurile, dar daca unii nu vor putea face asta, va interveni organizatia de partid.

Vezi si Mitingul pentru sustinerea lui Dancila va avea loc in aceeasi zi cu marsul gay

Intrebat daca le va asigura o masa participantilor, Tutuianu a spus ca "Nu, astea sunt lucruri pe care dvs. le speculati. N-a spus nimeni de asa ceva. Fiecare vine, isi suporta costurile.

Acolo unde unii dintre colegi nu vor putea sa faca acest lucru, va interveni organizatia de partid. Pe de alta parte, vor fi prezenti in Bucuresti foarte multi membri si simpatizanti ai partidului din Bucuresti. Vor putea sa vina la acest miting toti cei care au votat PSD si ALDE si sustin aceasta guvernare".

Mitingul PSD va avea loc chiar in ziua in care este organizat si marsul Bucharest Pride 2018, pentru respectarea drepturilor persoanelor lesbiene, gay, bisexuale si transgender. Manifestantii vor pleca in mars din Piata Victoriei, de la ora 18:00, si vor ajunge in Piata Universitatii in jur de 19:30. Cel mai probabil mitingul PSD va incepe inainte de orele pranzului, asa ca nu ar trebui sa existe o suprapunere in Piata Victoriei.

Tututianu considera ca organizarea mitingului de sustinere a guvernului Dancila in aceeasi zi cu marsul Bucharest Pride nu reprezinta o problema, cele doua activitati fiind diferite, care nu vor genera probleme de ordine publica.

"Cred ca este o data (9 iunie - n.red.) potrivita din perspectiva a ceea ce urmeaza. Probabil ca vom avea o motiune de cenzura si cred ca este bine sa ne exprimam pe tema sustinerii guvernului si in aceasta modalitate. In al doilea rand, dupa data de 9 (iunie - n.r.) se apropie vacantele si totdeauna din sfasitul lui iunie pana in septembrie e mai greu sa faci asemenea activitati", a declarat pentru Mediafax vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Tutuianu miting PSD, #Adrian Tutuianu miting PSD iunie , #miting