"Ca dupa razboi": Cum a gasit Ilie Bolojan sediul Consiliului Judetean Bihor

Duminica, 01 Noiembrie 2020, ora 22:56
11095 citiri
"Ca dupa razboi": Cum a gasit Ilie Bolojan sediul Consiliului Judetean Bihor
CJ Bihor/Foto:Bihoreanul.ro

"Ca dupa razboi", asa a descris noul presedinte al Consiliului Judetean, Ilie Bolojan, starea in care fosta conducere a lasat sediul institutiei dupa pierderea alegerilor. "Cred ca mai sunt niste poze facute", i-a spus Bolojan fostului vicepresedinte Ioan Mang, cand acesta a sustinut ca in ultimii patru ani CJ Bihor a fost administrat bine, scrie publicatia locala Bihoreanul.ro.

Afirmatiile au fost facute saptamana trecuta, la prima sedinta de lucru in configuratia rezultata din alegerile locale desfasurate pe 27 septembrie. Astfel, potrivit sursei citate, dupa ce Ioan Mang a luat apararea functionarimii pe care Bolojan anuntase ca o injumatateste, intrucat prea multi angajati nu au nici "obiectul muncii" si nici macar "locuri prin birouri", noul sef al CJ i-a aratat fostului vicepresedinte, Ioan Mang, ca sub obladuirea sa si a fostului presedinte Pasztor Sandor organigrama a fost supraincarcata.

La final, Bolojan a adaugat: "Nu as fi spus nimic daca nu as fi vazut in prima zi cum a arata CJ. Cred ca mai sunt niste poze facute, uitati-va cum aratau holurile acestei institutii si nenorocirea totala lasata... Sigur, cand plecam din birouri putem sa luam tablourile, dar nu trebuie sa smulgem si cuiele, cu tencuiala cu tot, din pereti, si sa predam o institutie ca dupa razboi".

Potrivit publicatiei Bihoreanul.ro, noua conducere a CJ a preluat nu doar un aparat birocratic in degringolada si trandav, ci si o cladire plina de mizerie, depusa pe pardoseli, pe pereti si pe obiectele de mobilier, multe piese ale acestuia fiind rupte si scoase pe holurile din fata birourilor, si puse claie peste gramada.

Astfel, in cladirea CJ Bihor accesul catre cabinetul presedintelui CJ a fost presarat cu scaune, mese, dulapuri din PAL melaminat si fisete metalice de mult scoase din uz.

"Din fostul lui birou, Pasztor a scos intr-adevar nu numai steagul Ungariei, ci si tablourile de pe pereti, cu cuie cu tot, dar si cu tencuiala", scrie Bihoreanul care citeaza surse din administratia locala. Lucrurile ar fi intr-o stare atat de rea, peretii au fost loviti si murdariti, asa incat necesita o igienizare serioasa, urmata de zugravire.

Listele comune, măr al discordiei între PSD si PNL încă din perioada USL. Cazul Alin Nica ar putea duce la o nouă rundă de epurări în PNL
Listele comune, măr al discordiei între PSD si PNL încă din perioada USL. Cazul Alin Nica ar putea duce la o nouă rundă de epurări în PNL
De când PSD și PNL au decis să aibă candidați comuni la alegerile locale în mai multe județe, inclusiv în Capitală, în interiorul celor două partide au început să apară nemulțumiți....
Ce șanse mai are Cătălin Cîrstoiu să-i devanseze pe Piedone și Nicușor Dan: ”O misiune complicată pentru coaliție”
Ce șanse mai are Cătălin Cîrstoiu să-i devanseze pe Piedone și Nicușor Dan: ”O misiune complicată pentru coaliție”
Luni, 25 martie, au apărut primele sondaje de opinie după ce alianța PSD-PNL l-a anunțat oficial pe medicul Cătălin Cîrstoiu în calitate de candidat pentru Primăria Capitalei. Deși sunt...
#ilie bolojan, #CJ Bihor, #PNL, #PSD, #oradea, #administratie , #PNL