PNL face sesizare la AEP privind sondajele "masluite" de PSD

Vineri, 20 Mai 2016, ora 17:26
2724 citiri
PNL face sesizare la AEP privind sondajele "masluite" de PSD
Foto: Facebook/Cezar Preda

PNL a depus, vineri, o sesizare la Autoritatea Electorala Permanenta in care reclama sondajele "masluite" ale PSD, menite a induce in eroare opinia publica, a anuntat purtatorul de cuvant al liberalilor din Bucuresti, Cezar Preda.

"PSD vine (...) cu sondaje trucate, folosind aici pe domnul Pieleanu si pe domnul Palada si mai vine intr-un final cu un program pentru Bucuresti plagiat. Astazi am depus la AEP o sesizare in care am cerut AEP sa asigure alegeri corecte, o informare corecta a cetatenilor pe toate canalele media si prin toate mijloacele permise de lege, inclusiv analizele sociologice.

Trebuie sa punem punct acestor tactici, strategii de campanie bazate pe manipulare si dezinformare, incriminate in Codul Civil roman", a afirmat Cezar Preda, facand trimitere la "sondajele masluite, care incalca legea, cu care ne-au obisnuit domnul Palada si domnul Pieleanu prin acele institute sociologice pe care le conduc".

Liberalul a adaugat ca Marius Pieleanu si Mirel Padala, "platiti fiind, dau eronat orice cifra pentru a manipula si a dezinforma opinia publica" si a sustinut ca "aceasta este singura arma a PSD" si a Gabrielei Firea.

Liberalul a acuzat si ca programul Gabrielei Firea "incepe sa semene cu un plagiat".

"Programul doamnei Firea incepe sa semene cu un plagiat. Bineinteles, domnia sa nu putea sa ramana mai prejos dupa ce sotul, descoperit de mass-media ca este un plagiator notoriu, a inceput sa arunce vina pe PNL. Nu avem nimic cu Pandelica, sa copieze cum vrea. (...) Doamna ziarista, jurnalista stie bine meseria domniei sale, dar cu dreptul si cu plagiatul nu avea de la cine sa invete, intreg partidul domniei sale fiind care mai de care mai plagiator.

Florentin Pandele, primarul cu doua doctorate, acuzat ca a plagiat masiv si grosolan

Gabriela Firea isi apara sotul: Pandele o sa dea in judecata jurnalistii care l-au acuzat de plagiat

Cum poti sa scrii intr-un program pentru bucuresteni ca de fapt tu l-ai facut luand dintr-o parte si din alta. Pai, mintea dumneavoastra doamna Firea unde este, contributia dumneavoastra unde este, nu v-a spus Pandelica ca daca scrie aceasta fraza nu inseamna ca nu ai plagiat de undeva?", a spus Preda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#PNL sondaje masluite PSD, #PNL Firea plagiat , #PNL