Prima reactie de la Administratia Prezidentiala, dupa motiunea de cenzura (Video)

Marti, 29 Septembrie 2015, ora 22:14
5650 citiri
Prima reactie de la Administratia Prezidentiala, dupa motiunea de cenzura (Video)
Foto: Facebook/Dan Mihalache

Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, a declarat marti, in contextul in care motiunea de cenzura initiata de PNL a fost respinsa, ca este raspunderea PSD si a coalitiei de la guvernare cat mai prelungesc criza din tara.

"Din punctul nostru de vedere, Opozitia si-a exercitat dreptul constitutional de a depune o motiune de cenzura in aceasta sesiune. Din acest moment, cel putin pentru aceasta sesiune, este raspunderea PSD si a coalitiei de guvernare de a decide cat mai prelungeste aceasta criza pe care de la distanta o percep mai bine in ce priveste consecintele ei asupra imaginii Romaniei.

Motiunea de cenzura a picat - cate voturi a reusit sa stranga PNL din vara pana acum (Video)

Este raspunderea PSD si a coalitiei in momentul de fata", a spus Mihalache cu privire la respingerea motiunii de cenzura.

El a sustinut ca Administratia Prezidentiala colaboreaza cu Guvernul, conform Constitutiei si legii.

"Colaboram in parametrii Constitutiei si ai legii, dar exista o evidenta problema pe care doar PSD se face ca nu o vede", a afirmat Dan Mihalache.

Motiunea a picat, mitingul Opozitiei s-a topit in ploaie. Ponta: La treaba ca sunt multe de facut si PNL nu e in stare!

Intrebat cu privire la declaratiile premierului Victor Ponta care a sustinut ca relatiile pe care le are cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, nu functioneaza asa cum trebuie si asa cum si-ar dori, Mihalache a raspuns: "Este foarte greu de colaborat cu un prim-ministru trimis in judecata".

Ponta: Treaba presedintelui nu este dosarul meu. Iohannis greseste, poate chiar influenteaza justitia

Consilierul prezidential Dan Mihalache face parte din delegatia care il insoteste pe presedintele Klaus Iohannis in vizita pe care o efectueaza in SUA, cu ocazia summitului ONU.

Motiunea de cenzura "Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!", initiata de liberali, a fost respinsa marti in sedinta de plen a Parlamentului.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Dan Mihalache criza politica vinovati, #Dan Mihalache motiune, #Dan Mihalache colaborare Iohannis Ponta , #PNL