Primarul disident din Iasi: Nu sunt multumit de cum conduce Dragnea PSD. Nu mai merge cu pumnul de fier

Duminica, 12 Februarie 2017, ora 15:10
14096 citiri
Primarul disident din Iasi: Nu sunt multumit de cum conduce Dragnea PSD. Nu mai merge cu pumnul de fier
Foto: Facebook/Mihai Chirica

Vicepresedintele PSD Mihai Chirica, primarul din Iasi, nu este multumit de felul in care Liviu Dragnea conduce partidul si considera ca e nevoie de un alt leadership si de o schimbare in managementul politic.

Intrebat daca este multumit de felul cum Liviu Dragnea conduce partidul, primarul din Iasi a raspuns negativ, acesta fiind si motivul pentru care "nu inghite" lucrurile ca atare.

"Sincer? Nu. Daca as fi fost multumit, as fi tacut si as fi inghitit lucrurile astea ca atare. E nevoie de un alt leadership si e nevoie de o schimbare in managementul politic", a precizat vicepresedintele PSD, duminica, la Digi 24.

Insa Mihai Chirica vrea demisia lui Dragnea pe masa?

"A fost un bun lider de partid, pentru ca PSD a ajuns castigator cu unele dintre cele mai mari rezultate pe care le-a obtinut din '92 incoace, lucru care nu poate fi sters, nu poate fi curatat si nu poate fi trecut cu vederea. Dar e nevoie de o schimbare de atitudine. Am spus, politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabila sau cel putin nu mai e valabila in aceasta faza a democratiei romanesti. Oamenii nu mai gandesc la fel", a spus acesta.

Social-democratul a sustinut ca "este nevoie de o comunicare", iar "nu toate faptele rele ii pot fi atasate domnului Dragnea, in conditiile in care oamenii din jurul domnului Dragnea nu pot fi de cea mai buna calitate".

Il dau jos pe Dragnea?

Primarul a mai spus ca viitorul lui Liviu Dragnea la conducerea PSD depinde "foarte mult de pasul urmator" pe care il va face.

"Discutam cu colegii mei de partid despre viitorul presedintelui Dragnea. Acum lucrurile stau intr-o maniera total diferita, depinde foarte mult de dumnealui. De la noi exista in continuare un cec in alb in ceea ce priveste continuarea relatiei la varf a domnului Dragnea, dar depinde foarte mult de pasul urmator al dumnealui, daca apare acea deschidere pe care o speram in ceea ce priveste posibilitatea de a comunica, de a avea o reprezentare echilibrata in tot actul de decizie", a completat edilul.

De asemenea, intrebat daca ar fi necesar un congres extraordinar in PSD in care Liviu Dragnea sa ceara un vot de incredere, Mihai Chirica a spus ca in momentul de fata nu se impune un astfel de demers.

In incheiere, intrebat ce mesaj i-ar transmite lui Liviu Dragnea, Mihai Chirica a afirmat: "I-as spune: domnule presedinte, Romania este o Romanie noua. E nevoie de deschidere, de un nou leadership si de un management politic atasat conceptelor europene. Daca riscam sa ne intoarcem in timp, riscam sa distrugem aceasta formatiune politica".

Citeste si alte opinii exprimate recent de primarul Chirica:

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Chirica nemultumiri Drragnea, #Chirica nemultumit Dragnea , #primari
Comentarii
Poza Leonidda
Leonidda
rank 1
Dragnea Presedinte ! vezi ca nu mai ai loc in piata silvia,ca esti a