PSD îi atacă pe Nicușor Dan și Dominic Fritz pe tema gestionării sistemului de termoficare: „Cum e Capitala, așa e și Timișoara”

Marti, 25 Ianuarie 2022, ora 15:39
3113 citiri
PSD îi atacă pe Nicușor Dan și Dominic Fritz pe tema gestionării sistemului de termoficare: „Cum e Capitala, așa e și Timișoara”
Liderul PSD Marcel Ciolacu FOTO Facebook / Marcel Ciolacu

PSD a transmis marți, 25 ianuarie, un comunicat de presă în care susține că „dezastrul din București și Timișoara” privind încălzirea pe timp de iarnă reprezintă un exemplu de „incapacitate managerială a primarilor susținuți de USR”.

„Şi în Bucureşti, şi în Timişoara, locuitorii suferă crunt de frig în case, şcoli şi spitale, pentru că cei doi edili au întârziat nepermis de mult pregătirile de iarnă sau pentru că, din indolenţă sau aroganţă, au afectat grav finanţarea serviciului public de termoficare. În timp ce în Capitală Nicuşor Dan a întârziat să depună în termenul legal solicitarea pentru ajutorul de la Guvern pentru subvenţia la gigacalorie, la Timişoara Dominic Fritz a falimentat sistemul de termoficare pentru că nu a achitat certificatele verzi”, arată PSD, marţi într-un comunicat de presă.

Social-democraţii mai spus că atât primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, cât şi primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, au obţinut votul cetăţenilor pe baza unui discurs populist al USR, centrat pe promisiunea schimbării clasei politice, care însă nu poate suplini nerozia şi impotenţa administrativă de care au dat dovadă după ce s-au instalat în funcţiile de primar.

„Nici măcar promisiunea schimbării clasei politice nu a fost onorată. În timp ce primarul din Bucureşti a intrat în atenţia DNA din cauza unor probleme de corupţie, primarul din Timişoara nu a fost capabil nici până în momentul de faţă să îşi clarifice problema studiilor pe care pretindea că le-a absolvit. Deci, eşec pe toată linia!”, a conchis sursa menţionată.

#PSD, #NIcusor Dan, #sistem termoficare, #dominic fritz, #atac PSD , #stiri PSD