Portul Constanța, sămânță de scandal între PSD și PNL. „S-a încins tărâţa liberală. Dau în clocot neuronii şi sinapsele”

Miercuri, 17 August 2022, ora 16:40
4296 citiri
Portul Constanța, sămânță de scandal între PSD și PNL. „S-a încins tărâţa liberală. Dau în clocot neuronii şi sinapsele”
Portul Constanța FOTO Facebook/ Marius Horia Țuțuianu

Deputatul PSD Marius Horia Ţuţuianu a declarat miercuri, 17 august, că liberalilor le-au „dat în clocot neuronii şi sinapsele” şi nu pot înţelege de ce a fost schimbat directorul general de la Compania Naţională Administraţia Porturilor Constanţa.

„Nici nu putem să avem pretenţii de la cei trei specialişti de la PNL Constanţa, care s-au dovedit a fi incapabili să vadă că activitatea din Portul Constanţa a fost bramburită la momentul la care navele şi tirurile încărcate cu cereale l-au luat cu asalt”, a mai spus social-democratul.

„Căldură mare mon cher! S-a încins tărâţa liberală! Dau în clocot neuronii şi sinapsele PNL-iste! Atât de tare, că nu se dumiresc de ce a fost schimbat directorul general de la Compania Naţională Administraţia Porturilor Constanţa. Este aşa de greu pentru aceşti “stimabili” să se dumirească, în condiţiile în care mandatul directorului CNAPMC a expirat din data de 15 august? Sincer vorbind, nici nu putem să avem pretenţii de la cei trei specialişti de la PNL Constanţa, care s-au dovedit a fi incapabili să vadă că activitatea din Portul Constanţa a fost bramburită la momentul la care navele şi tirurile încărcate cu cereale l-au luat cu asalt! Să fi avut, oare, Huţucă, Bourceanu, Cruşoveanu şi te miri ce alţi “specialişti” orbul găinii liberale, de nu au văzut imaginile cu vapoarele ancorate în radă pentru că nu aveau loc la chei?

Sau, poate, purtau ochelari de cal PNL-ist atunci când, identificat fiind locul, au trecut săptămâni bune până când au fost trasate nişte dungi pentru amenajarea unei parcări la Poarta 9. Timp în care sute de tiruri au aşteptat ore în şir ca să ajungă în port, formându-se cozi inclusiv pe autostrada care duce spre Portul Constanţa! Ca să nu mai spunem şi că cealaltă parcare se află, de mai bine de două luni, în faza... documentaţiilor”, a scris Marius Horia Ţuţuianu, miercuri pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că portul Constanţa are probleme destule, însă liberalii sunt nişte „habarnişti” şi nu văd acest lucru.

„Portul Constanţa are probleme, dar - habarnişti cum sunt - liberalii de pe valea acestuia nu pot să le vadă. Atât pot! Portul Constanţa a avut probleme precum cea a trenurilor abandonate pe şinele din port, situaţie rezolvată prin intervenţia ministrul Transporturilor, timp în care Huţucă&Company numărau petalele florilor crescute printre vagoanele ruginite! Până una alta, un lucru este clar: directorului general de la CNAPMC i-a expirat mandatul. Este înduioşător cum liberalii ţin cu dinţii de un post de director. În rest, sperăm să mai scadă temperaturile! Nu de altceva, dar teamă ne este că Huţucă, Bourceanu, Cruşoveanu, başca alţi PNL-şti de “nădejde” vor face apoplexie! Politică...”, a completat deputatul PSD.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, marţi la sediul partidului, despre schimbarea directorului Portului Constanţa, Florin Goldea, că a fost de mai multe ori acolo cu ministrul Transporturilor şi că a găsit „dezastru”. Acesta a precizat că nu s-a implicat în această schimbare, care nu e politică, fiind vorba despre expirarea unui mandat.

Citește și:
Chichița legislativă prin care PSD-PNL lasă în mod cinic fără primar peste 50 de localități
Chichița legislativă prin care PSD-PNL lasă în mod cinic fără primar peste 50 de localități
La doi ani de la alegerile locale, zeci de comune și orașe din România au rămas fără primar din varii motive cum ar fi decesul edilului, probleme în justiție ori demisii. În ciuda...
Alina Gorghiu: „Colaborarea cu PSD, la momentul acesta, este una bună, e una necesară”
Alina Gorghiu: „Colaborarea cu PSD, la momentul acesta, este una bună, e una necesară”
Preşedintele Senatului Alina Gorghiu a declarat că la acest moment colaborarea cu PSD este ”una bună, e una necesară” pentru a asigura stabilitatea. Totodată, aceasta l-a criticat pe...