Editorial: Gata, avem brand de tara!

Vineri, 14 Ianuarie 2011, ora 09:59
2200 citiri
Editorial: Gata, avem brand de tara!

Ar trebuie ca cineva, factori responsabili, sa verifice daca nu cumva la PSD sau la Senat exista un abonament la Piff. Daca da, ghiciti al cui ar fi?

Exact!

Adica de-abia a apucat planeta sa-si traga sufletul dupa ce s-a cracanat de ras urmarind reportajul despre vrajitoarele din Romania, tara unde pana si presedintele are o dambla magica si utilizeaza culoarea violet la indicatiile unui Merlin dambovitean pe numele sau adevarat Manolea, pentru a-l feri de buba, ca iaca prilej pentru inca o tura de haz mondial.

Mircea Geoana l-a primit la Senat pe Algirdas Semeta, comisarul european pentru impozitare, uniune vamala, audit si antifrauda, si ca sa faca un spirit, acolo, a l-a informat ca in incapere exista o aura negativa, deoarece acel birou ar fi trebuit sa fie al lui Nicolae Ceausescu.

Va dati seama ce factura de curent plateste Geoana? Pai daca la serviciu il bantuie stafia lui Ceausescu, desigur ca acasa, in vila de protocol, are probleme asemanatoare, si doarme cu lumina aprinsa.

Avand in vedere aceste dragute conjuncturi in care se plaseaza presedintele Senatului (si in campania electorala avea uneori un comportament bizar, il imita pe Traian Basescu, incerca sa faca glume, doar ca nu radea nimeni), nu mai poate mira pe nimeni informatia ca atunci cand e singur in bucatarie, sau nu se uita Mihaela, se joaca cu mancarea.

Si devine justificata decizia sefului statului de-a nu-l lasa sa-i dea Armata onorul de 1 Decembrie. De asta l-a trimis pe nefericitul de Boc: s-a temut sa nu ordone Geoana ostirii sa-i bata pe ceilalti copii sau sa vrea sa se joace cu tancurile si elicopterele.

Prin urmare de primul om in stat face misto omenirea pe motiv de voo-doo si Manolea, al doilea ii sugereaza unui comisar european ca ar fi fost bine sa aiba o cununa de usturoi in poseta, iar al treilea fura gaini - au un rol important in magia neagra, si dupa cum se vede, si in politica romaneasca.

Dar nu imi doresc ca la conducerea Romaniei sa vina oameni in firea lor. E mai vesel asa, ca in toata nenorocirea de pe capul nostru sa gasim motive de voiosie. Unde mai pui ca putem rezolva si problema brandului de tara. Ce frunze, ce minuni, ce zebre, ce doamna Udrea? Si nici nu costa. Nebunia e la purtator.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#Geoana Ceausescu, #gafe Geoana, #comisar european Geoana , #senatori
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
un jurnalist si scriitor italian spunea in cartea sa de dezvaluiri ca Romania e terenul de jaf al unor mafioti locali dar si internationali....Mai mira pe cineva cind vezi cine sunt cei din parlament si guvern? opozitia si guvernul e plina de infractori!