Surse: Ministrii PSD si-au semnat deja demisiile

Marti, 29 Septembrie 2009, ora 12:25
1598 citiri
Surse: Ministrii PSD si-au semnat deja demisiile
Foto: Antena 3

Ministrii actualului Guvern, membri ai PSD, si-ar fi scris si totodata si-ar fi semnat deja demisiile, in urma sedintei pe care au avut-o, marti dimineata, la sediul Senatului.

Zvonul, inca neconfirmat, insa nici infirmat de reprezentantii PSD, vine la putin timp dupa ce premierul Emil Boc a amanat cu doua ore ultimatulpe care l-a dat PSD sa vina cu o propunere pentru Ministerul Administratiei si Internelor.

Se pare ca decizia iesirii PSD de la guvernare a fost luata in cadrul sedintei de urgenta pe care liderii social-democrati au avut-o, marti dimineata, la sediul Senatului. Aproape in acelasi timp in care pesedistii se sfatuiau si dezbateau, pedelistii s-au intalnit si ei, la sediul Guvernului, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Daca PD-L si-a facut publica hotararea luata in sedinta de dimineata, amanarea ultimatului cu inca doua ore, ministrii PSD au plecat de la Senat fara sa faca declaratii.

Concret, liderii celor doua partide de la guvernare si-au chemat colegii la sediul institutiei, ca sa traga o concluzie a zilei de luni si, pe baza ei, sa ia o hotarare.

La intalnirea de la Guvern au participat ministrii PD-L si "lideri cu putere de decizie", potrivit unui participant la discutii. Inainte de sedinta, vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur, intrebat despre o eventuala iesire de la guvernare a PSD, a spus ca "este problema dumnealor daca arunca tara in criza".

Intrebat in cat timp PD-L va inlocui membrii PSD cu functii de conducere, Flutur a spus ca sunt pregatiti "sa ia masuri de trecere a crizei si masuri economice si ca nu au o strategie de inlocuire din functii a membrilor PSD. Vom vedea ce propun partenerii si in functie de asta vom vedea ce facem".

Marti expira termenul de 24 de ore acordat de premierul Emil Boc PSD pentru nominalizarea unui inlocuitor al lui Dan Nica la Ministerul Administratiei si Internelor. Tot marti expira si termenul de 24 de ore pe care PSD l-a acord premierului sa-l reinvesteasca in functie pe Dan Nica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#ministri PSD semnat demisii, #PSD iesire guvernare PD L ultimatum, #Nica remaniat Interne , #senatori
Comentarii
Poza ioan-alexandru_vl
ioan-alexandru_vl
rank 2
Poza Arthas
Arthas
rank 4
Grozav !!! - 'nea Nelu l-a urecheat pe prostanac nitel de a inceput sa faca ce trebuia facut de mult. PSD trebuia sa iasa de la guvernare de multa vreme.