4,3,2 pentru Guvernul Boc - PSD depune motiune de cenzura (Video)

Joi, 06 Mai 2010, ora 13:54
2528 citiri
4,3,2 pentru Guvernul Boc - PSD depune motiune de cenzura (Video)

PSD va depune motiunea de cenzura pe data de 17 mai, atunci cand se implinesc patru luni, trei saptamani si doua zile de cand Romania este condusa de Guvernul Boc, a anuntat senatorul Lia Olguta Vasilescu.

Social democratii sunt nemultumiti de starea Romaniei si de saracia in care se afla de cand este condusa de premierul Emil Boc.

Drept urmare au decis sa isi arate nemultumirea de modul in care acestia iau deciziile la nivel inalt si vor depune o motiune de cenzura.

Nu se stie inca daca vor avea si sprijinul colegilor din Opozitie.

Ponta: Nu depunem motiune de cenzura pe 17 mai

Liderul PSD, Victor Ponta, a spus pentru Ziare.com ca motiunea de cenzura nu va fi depusa pe data de 17 mai.

"Intrebati-o pe doamna Olguta Vasilescu. Poate ea depunde motiune de cenzura. Eu sunt decat presedintele PSD-ului acuma ce sa fac, nu trebuie sa fiu consultat la chestia asta. De cand depune doamna Olguta motiune de cenzura, nu depune PSD?

O sa depunem motiune de cenzura, dar chestia cu 17 mai e de la ea si o sa imi permit la un moment dat sa nu ii respect termenul acesta. Aia cu 17 mai e o propunere, o banuiala, dar nu e o decizie ca nu aveam cand sa luam aceasta decizie. Noi putem sa depunem singuri motiune de cenzura, PNL nu poate singur, de aia ei o depun o data pe saptamana. Noi putem si o sa o depunem o singura data, dar nu pe 17 mai", ne-a declarat Victor Ponta.

"Romania - un fleac, au ciuruit-o"

Motiunea de cenzura, intitulata "Romania - un fleac, au ciuruit-o", are aproximativ 40 de pagini, se va concentra, printre altele, pe teme precum: situatia economica si financiara a Romaniei, problemele privind salariile, pensionarii, somajul, neaccesarea fondurilor europene, agricultura "adusa la sapa de lemn", colapsul social, transporturile "trase pe dreapta, egalitatea de sanse "doar pentru camarila portocalie", si Romania, "care a devenit o republica a procurorilor si pentru care se pregateste o Constitutie tot portocalie".

Citeste si:
Liviu Dragnea a rămas fără iubita tinerică! Ce legătură are Codrin Ștefănescu: ”În viața mea nu m-am băgat într-o chestie internă”
Liviu Dragnea a rămas fără iubita tinerică! Ce legătură are Codrin Ștefănescu: ”În viața mea nu m-am băgat într-o chestie internă”
Fostul politician Liviu Dragnea (59 de ani) s-a despărțit de iubita Irina Tănase (28 de ani), simțindu-se înșelat de partenera sa cu un fost iubit al acesteia. Apropiat al cuplului, Codrin...
Liderii PNL și PSD, către primari: "Din cauza lui Ghinea nu vă putem da pensii speciale" - Surse
Liderii PNL și PSD, către primari: "Din cauza lui Ghinea nu vă putem da pensii speciale" - Surse
PNL și PSD se pregătesc să amâne din nou pensiile speciale pentru aleșii locali, susțin surse politice pentru Ziare.com. Pentru a scăpa de furia baronilor, liderii celor două partide au...