A ajuns la fundul sacului? PSD nu mai are bani nici de caciuli

Marti, 26 Februarie 2008, ora 13:00
2775 citiri
A ajuns la fundul sacului? PSD nu mai are bani nici de caciuli

Agentia de colectare a debitelor "Urban si Asociatii" sustine ca PSD nu isi achita datoriile legate de executarea in 2004 a 17.000 de caciulite si fulare cu sigla PSD, "din cauza lipsei disponibilitatilor banesti actuale", anunta un comunicat postat pe site-ul firmei "Urban si Asociatii".

Firma bucuresteana RP Media Production, care a executat atunci comanda, a mandatat agentia de colectare debite Urban si Asociatii sa negocieze cu Consiliul National al Partidului Social Democrat, plata datoriilor provenite din campania electorala a anului 2004.

"Intre cele doua tururi de scrutin din noiembrie 2004, Consiliul National al PSD a comandat catre societatea creditoare, executarea a circa 17.000 de caciulite si fulare cu sigla PSD, care au fost utilizate in campania electorala. Valoarea contractului a fost de circa 120.000 ron, insa dupa esecul inregistrat in alegeri, PSD a uitat sa isi mai plateasca aceste restante. In anul 2005, intrucat Fiscul blocase conturile societatii RP Media Production datorita TVA-ului neachitat aferent acestui contract, conducerea PSD a facut o plata partiala insa acesti bani au fost ultimii platiti pana la acest moment in contul datoriei din campania electorala", se precizeaza in comunicat.

Nemultumita de faptul ca nu si-a primit banii cuveniti, RP Media a ales sa delege agentia de colectare debite Urban si Asociatii in vederea rezolvarii acestui diferend financiar.

"Urmare a primelor contacte stabilite cu PSD, colectorii de debite de la Urban si Asociatii, au obtinut promisiunea prezentarii unei esalonari de plata, care este asteptata sa vina din partea Trezorierului PSD astazi 26 februarie 2008", se arata in sursa citata.

"Speram sa gasim un partener de dialog care sa tina cont de faptul ca, in acesti patru ani de zile, pe langa debitul principal, s-au acumulat si dobanzi legale in valoare de inca circa 30.000 ron, plus majorarile de intarziere platite de clientul nostru fata de bugetul de stat, intrucat neincasand la scadenta banii de la PSD, acesta a intarziat la randul lui platile catre bugetul de stat, pierderile lui fiind extrem de mari", se mai arata in comunicat.

"Daca debitul principal si dobanzile nu vor fi acoperite pana la 01 martie 2008, PR Media va fi nevoita prin avocati sa actioneze in fata instantei de judecata. Din cate am fost noi informati, plata ar fi intarziata din cauza lipsei disponibilitatilor banesti actuale ale PSD" declara reprezentantii Urban si Asociatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România marchează o creștere importantă a producției industriale. Ciolacu: ”Pentru că s-a bazat foarte mult pe investiții şi nu pe consum”
România marchează o creștere importantă a producției industriale. Ciolacu: ”Pentru că s-a bazat foarte mult pe investiții şi nu pe consum”
Cu un avans de 2,7%, România se numără printre ţările membre UE cu cele mai importante creşteri ale producţiei industriale din blocul comunitar, arată datele publicate, luni, de Oficiul...
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
#PSD, #datorii, #caciulite , #stiri PSD