Codrin Stefanescu isi vrea inapoi functia pierduta dupa ce Dragnea a plecat la inchisoare, asa ca va candida la congresul din weekend

Marti, 25 Iunie 2019, ora 12:02
5458 citiri
Codrin Stefanescu isi vrea inapoi functia pierduta dupa ce Dragnea a plecat la inchisoare, asa ca va candida la congresul din weekend
Foto: Facebook/Codrin Stefanescu

Codrin Stefanescu a anuntat, marti, ca isi va depune candidatura pentru functia de secretar general al Partidului Social Democrat.

"Ma cunoasteti! Si cu bune si cu rele. Indiferent ce se spune sau se poate inventa despre mine, am fost permanent si neconditionat alaturi de partid, de liderii judeteni, de primari, de consilierii judeteni si locali.

Eu sunt Codrin Stefanescu. Am foarte multi prieteni si parteneri care nu m-au tradat niciodata si care cred in mine. Uneori sunt dificil, dar toate actiunile mele sunt pentru binele partidului. Imi pun tot sufletul pentru voi si pentru PSD", sustine Codrin Stefanescu intr-un comunicat remis Ziare.com.

Acesta le transmite colegilor sai ca trebuie sa se trezeasca si sa isi recupereze electoratul.

"Sa castigam alegerile prezidentiale, locale si parlamentare. Sa fim consecventi si loiali credintelor noastre. Mai mult ca niciodata, acum trebuie sa fim uniti. Sa fim romani si sa luptam pentru Romania! Trebuie sa fim echipa, indiferent de interesele personale", a continuat el.

Stefanescu sustine ca nu a avut functii publice in ultimii ani, ca nu a cerut si nu isi doreste asa ceva, insa vrea sa fie parte a redefinirii si reinvierii PSD.

"Pentru toate eforturile pe care le-ati facut in ultimii ani, pentru zilele si noptile nedormite in campaniile electorale, pentru ca uneori v-ati neglijat viata personala si familiile, ma inclin in fata voastra. Pentru ca voi faceti diferenta. Voi stabiliti liderii care dau sens acestui partid. Sa avem intelepciunea sa alegem corect in acest moment de cotitura vitala pentru partid. Din nou, sa il ducem impreuna pe drumul succesului!

Va cer sa priviti in jurul vostru, sa vedeti ce se intampla si sa votati asa cum va dicteaza constiinta si sufletul. Functiile si guvernarile sunt trecatoare, dar putem lasa in urma noastra ceva cu adevarat important pentru Romania. Nu uitati ca voi sunteti baza partidului! PSD traieste prin noi toti. Va cer sansa sa facem echipa si sa fim puternici impreuna!", le-a mai transmis Codrin Stefanescu colegilor.

Codrin Stefanescu a fost pana de curand secretar general al PSD, insa a fost demis din functie dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea. El este un vehement critic al social-democratilor care se dezic de fostul lider PSD si a spus in nenumarate randuri ca Dragnea trebuie sustinut in continuare, chiar si la inchisoare.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
#Codrin Stefanescu candidatura secretar general Codrin , #stiri PSD
Comentarii
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5
"sa fie parte a redefinirii si reinvierii PSD"la vremuri noiTOT NOI!
Poza texrex
texrex
rank 1
Nu mai exista circuri demne