Demisii la varful PSD - pleaca social-democrati care au probleme cu justitia

Duminica, 14 Decembrie 2014, ora 21:05
4513 citiri
Demisii la varful PSD - pleaca social-democrati care au probleme cu justitia
Foto: Puterea

Ioan Cindrea, presedintele CJ Sibiu, a demisionat din toate functiile de conducere detinute in PSD, in timp ce Titu Bojin va pleca de la sefia PSD Timis, din cauza problemelor pe care cei doi le au cu justitia, a confirmat, duminica seara, Liviu Dragnea.

Seful CJ Sibiu, Ioan Cindrea, si-a dat demisia din toate functiile detinute in PSD, pana la o solutie definitiva a instantelor in ceea ce il priveste, a relatat si Agerpres.

"In sedinta Comitetului Executiv PSD intrunit in aceasta dupa amiaza am transmis decizia mea de a demisiona din toate functiile de conducere detinute in Partidul Social Democrat, pana la solutionarea problemelor din justitie. Membrii Comitetului Executiv au acceptat demisia mea si l-au desemnat ca presedinte interimar al Organizatiei Judetene PSD Sibiu pe senatorul Viorel Arcas, pana la organizarea de noi alegeri, conform statutului PSD", a precizat Cindrea.

Fostul deputat PSD a fost condamnat, saptamana trecuta, de catre instanta suprema, la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese. El este acuzat ca si-a angajat sotia in biroul parlamentar. Decizia nu este insa definitiva.

De asemenea, Titu Bojin (foto) si-a dat demisia din functia de sef al PSD Timis, interimatul organizatiei judetene fiind preluat de deputatul Sorin Grindeanu, care este propus si pentru Ministerul Comunicatiilor.

"Comitetul Executiv National al PSD l-a numit in aceasta seara pe domnul Sorin Grindeanu in functia de presedinte interimar al PSD Timis, pana la organizarea de noi alegeri, totodata el acceptand si nominalizarea de ministru al Telecomunicatiilor si Societatii Informationale", a declarat Lucian Ursuletu, purtatorul de cuvant al PSD Timis, potrivit Romania Libera.

Dupa o noapte la DNA, seful CJ Timis, Titu Bojin, nu va fi retinut: Nu am abuzat in niciun fel de functie (Video)

Titu Bojin este cercetat sub control judiciar, fiind acuzat ca, in calitate de presedinte al CJ Timis, a comis infractiunile de luare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu, atribuind contracte preferential.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Titu Bojin demisie, #Ioan Cindrea demisie , #stiri PSD