Deputat USR: PSD duce oameni cu forta la mitingul de la Iasi. Unii preoti anunta excursii gratis la Sf. Parascheva

Joi, 09 Mai 2019, ora 07:26
6674 citiri
Deputat USR: PSD duce oameni cu forta la mitingul de la Iasi. Unii preoti anunta excursii gratis la Sf. Parascheva
Foto: Arhiva Ziare.com

Deputatul USR Iulian Bulai sustine ca firma de transport local din Piatra Neamt trimite, joi, la Iasi, 10 autobuze pentru mitingul PSD. Bulai comenteaza ca astfel partidul umileste oamenii din institutiile publice, intrucat ii duce cu forta la manifestare.

"PSD umileste oamenii din institutiile publice ducand-i cu forta la mitingul de la Iasi. Consiliul Judetean Neamt fura din banul public pentru a-l salva pe Dragnea.

Cazul Neamt: firma de transport local din Piatra Neamt - SC Troleibuzul SA aflata in subordinea CJ Neamt (condus de baronul PSD Ionel Arsene) anunta ca maine mai multe autobuze intra de urgenta intr-o verificare tehnica.

Este un fals: surse din firma (angajati si soferi) au confirmat ca maine vor pleca la Iasi 10 autobuze pentru miting (dintre care 4 sunt autobuze noi) . Pe banii nemtenilor. Este o mare bataie de joc la adresa nemtenilor si romanilor. Banul public este in interesul cetateanului, nu al partidului PSD", a scris deputatul USR pe contul sau de Facebook.

In acest sens, el a si publicat o captura de ecran cu anuntul firmei de transport.

In plus, Iulian Bulai noteaza ca mai multe institutii, "controlate de PSD", trebuie sa aduca un anumit numar de persoane la Iasi. Mai mult decat atat, unii preoti anunta excursii gratuite pentru enoriasi la Sf Parascheva.

"Mai mult: institutiile publice controlate de PSD au cota anume de persoane pe care trebuie sa le aduca pentru miting. Anumiti agentii economici care au legatura cu statul au si ei cota de participare. Tot ei suporta si cheltuielile aferente transportului si sederii la Iasi.

In multe comune pesediste din Neamt, preotii anunta excursii gratis la Sf Parascheva. Sponsorizate de PSD.

O tara intreaga trebuie sa stie ca moldovenii de buna credinta se opun abuzurilor de mai sus si ca maine la Iasi vom apara Moldova.

Sursa captura de ecran: www.troleibuzul.ro", a mai scris Bulai.

In fine, deputatul a mai precizat ca joi va face o adresa la CJ pentru a intreba unde au fost reparate aceste autobuze si cat a costat.

Amintim ca joi, la Iasi, este programat mitingul regional al PSD, la care sunt asteptati sa participe peste 40.000 de oameni din toate judetele Moldovei.

Evenimentul va avea loc in Piata Unirii, intreaga zona centrala a orasului urmand a fi blocata. Se estimeaza ca in Iasi vor veni cateva sute de autocare din toate judetele Moldovei.

Pe retelele de socializare sunt anuntate proteste antiDragnea, concomitent cu evenimentul PSD din Piata Unirii. Pana miercuri dupa-amiaza, peste 9.000 de persoane au anuntat ca vor veni in Piata Unirii pentru a protesta la adresa liderului PSD.

Eveniment Quarterly Report

Cine sunt oamenii trimiși de Dumitru Buzatu în Parlament. Scandalagii în timpul liber cu activitate rușinoasă în legislativ
Cine sunt oamenii trimiși de Dumitru Buzatu în Parlament. Scandalagii în timpul liber cu activitate rușinoasă în legislativ
Toți aleșii PSD de Vaslui sunt legați într-un fel sau altul de fostul președinte al Consiliului Județean Vaslui Dumitru Buzatu, fiind realeși în Parlament de mai multe ori, chiar dacă...
USR are un nou viceprimar în Sectorul 2. Cine este Andrei Panaitescu
USR are un nou viceprimar în Sectorul 2. Cine este Andrei Panaitescu
Reprezentanţii filialei USR Bucureşti au anunţat că, la şedinţa Consiliului Local Sectorului 2 de miercuri, 27 septembrie, a fost ales în funcţia de viceprimar consilierul local din partea...
#miting PSD Iasi autocare, #oameni adusi miting PSD Iasi , #stiri PSD