Intamplari neobisnuite cu pesedisti obisnuiti

Autor: Cristian Preda , profesor de stiinte politice
Luni, 10 Aprilie 2017, ora 06:22
13450 citiri

Liviu Dragnea este invitat la o sesiune solemna a Academiei Romane.

Victor Ponta il sprijina pe Orban Viktor in conflictul cu Universitatea Central Europeana.

Olguta Vasilescu declara ca, atunci cand a petrecut 24 de ore in puscarie, a stat intr-o camera in care se mai aflau douazeci de intelectuale.

Gabi Firea si Carmen Dan merg intr-o scoala ca sa opreasca jocul Balena albastra, dupa ce ministrul de Interne a explicat ca nu exista vreo dovada ca elevii romani ar fi fost victime ale jocului respectiv.

Eugen Nicolicea apara conflictul de interese, zicand ca e preferabil sa angajezi o matusa care a luat premiul Nobel decat un "prostalau care nu e ruda cu tine".

Fostul ministru de Justitie, botezat de protestatari Ciordache, intra in conflict cu succesorul lui, supra-numit de presa Rudotel Toader.

Lucian Romascanu, seful Comisiei senatoriale de Cultura, anunta ca PSD propune o croitoreasa la conducerea Institutului Cultural Roman.

Serban Valeca, ministrul Cercetarii, bate drumul pana la Bruxelles, pentru o intalnire cu pesedista Corina Cretu, pentru a-i prezenta un proiect al institutului stiintific unde a lucrat, inainte de a fi cooptat in Executiv, drept "o prioritate a Guvernului Romaniei".

Sorin Grindeanu vine la un interviu cu un exemplar din cartea pe care si-a trecut-o in CV, dar a carei existenta a fost contestata, dat fiind ca nu e de gasit in vreo biblioteca publica.

Serban Nicolae isi descrie un adversar spunand ca "ii cade matreata din cap", dupa care peroreaza despre cat de importanti sunt cei 7 ani de-acasa.

Liviu Plesoianu, parlamentar, cere Consiliului Europei sa interzica presedintilor sa participe la proteste.

Adrian Nastase modereaza o dezbatere publica despre Uniunea Europeana, in cadrul careia critica Serviciul Roman de Informatii.

Dan Sova ocoleste coada la care asteptau cetateni pentru a-si schimba permisul auto.

Cam asa a fost guvernata tara saptamana trecuta.

Cristian Preda este profesor la Universitatea din Bucuresti (din 1992) si deputat european (din 2009).Citeste si:
Rafila, despre relaxarea restricțiilor: „Nu putem să avem niciun fel de toleranţă la respectarea regulilor”
Rafila, despre relaxarea restricțiilor: „Nu putem să avem niciun fel de toleranţă la respectarea regulilor”
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri, 8 decembrie, în şedinţa de Guvern, că introducerea măsurilor de relaxare pentru perioada Sărbătorilor ar trebui să vină şi...
Ajutor de peste 130 milioane de euro oferit se stat marilor companii consumatoare de energie. „Vom trece iarna cu bine”
Ajutor de peste 130 milioane de euro oferit se stat marilor companii consumatoare de energie. „Vom trece iarna cu bine”
Peste 130 milioane de euro au fost alocate marilor consumatori de energie, a anunțat miercuri, 8 decembrie, Ministerul Energiei. Ministrul de resort, Virgil Popescu, dă asigurări că vom...