Intamplari neobisnuite cu pesedisti obisnuiti

Autor: Cristian Preda - profesor de stiinte politice
Luni, 10 Aprilie 2017, ora 06:22
13645 citiri

Liviu Dragnea este invitat la o sesiune solemna a Academiei Romane.

Victor Ponta il sprijina pe Orban Viktor in conflictul cu Universitatea Central Europeana.

Olguta Vasilescu declara ca, atunci cand a petrecut 24 de ore in puscarie, a stat intr-o camera in care se mai aflau douazeci de intelectuale.

Gabi Firea si Carmen Dan merg intr-o scoala ca sa opreasca jocul Balena albastra, dupa ce ministrul de Interne a explicat ca nu exista vreo dovada ca elevii romani ar fi fost victime ale jocului respectiv.

Eugen Nicolicea apara conflictul de interese, zicand ca e preferabil sa angajezi o matusa care a luat premiul Nobel decat un "prostalau care nu e ruda cu tine".

Fostul ministru de Justitie, botezat de protestatari Ciordache, intra in conflict cu succesorul lui, supra-numit de presa Rudotel Toader.

Lucian Romascanu, seful Comisiei senatoriale de Cultura, anunta ca PSD propune o croitoreasa la conducerea Institutului Cultural Roman.

Serban Valeca, ministrul Cercetarii, bate drumul pana la Bruxelles, pentru o intalnire cu pesedista Corina Cretu, pentru a-i prezenta un proiect al institutului stiintific unde a lucrat, inainte de a fi cooptat in Executiv, drept "o prioritate a Guvernului Romaniei".

Sorin Grindeanu vine la un interviu cu un exemplar din cartea pe care si-a trecut-o in CV, dar a carei existenta a fost contestata, dat fiind ca nu e de gasit in vreo biblioteca publica.

Serban Nicolae isi descrie un adversar spunand ca "ii cade matreata din cap", dupa care peroreaza despre cat de importanti sunt cei 7 ani de-acasa.

Liviu Plesoianu, parlamentar, cere Consiliului Europei sa interzica presedintilor sa participe la proteste.

Adrian Nastase modereaza o dezbatere publica despre Uniunea Europeana, in cadrul careia critica Serviciul Roman de Informatii.

Dan Sova ocoleste coada la care asteptau cetateni pentru a-si schimba permisul auto.

Cam asa a fost guvernata tara saptamana trecuta.

Cristian Preda este profesor la Universitatea din Bucuresti (din 1992) si deputat european (din 2009).

Autorii care semnează materialele din secțiunea Invitații – Ziare.Com își asumă în totalitate responsabilitatea pentru conținut.#PSD Guvern Grindeanu Justitie, #Grindeanu carte exista , #stiri PSD