Nastase a dansat si Geoana a cantat, la balul de 8 Martie al PSD

Sambata, 08 Martie 2008, ora 09:24
2599 citiri
Nastase a dansat si Geoana a cantat, la balul de 8 Martie al PSD

Femeile din Partidul Social Democrat au lasat pentru o seara politica deoparte si au incins ringul de dans. Doamnele au fost invitate, vineri seara, la o petrecere la Palatul Parlamentului, anunta Cotidianul in editia de sambata.

Alaturi le-au fost mai marii partidului Adrian Nastase si Mircea Geoana. Nastase a intrat in sala si a pupat femeile, pe partea dreapta a covorului rosu, cu toate camerele de televiziune atintite asupra sa.

Geoana a pupat femeile, intrand pe partea stanga, urmarit doar de camera de la televiziunea publica. Ambii au impartit flori celor aproximativ 400 de pesediste din sala. Nastase a avut fericirea s-o intalneasca pe fosta lui sefa de la organizatia de baza nr. 1, Vasilichia Deheleanu, care l-a strans in brate plangand: "Nu credeam ca o sa va mai intoarceti. Va iubesc!", i-a spus ea lui Nastase.

Apoi, Geoana a urcat la tribuna si a tinut sa informeze femeile social-democrate ca lui ii plac brunetele si ca "lasa blondele sa fie apanajul altora". Si barbatilor din PSD, prezenti in numar mare la bal, le-a fost facut un cadou de ziua femeii: o defilare de moda cu manechine sumar imbracate.

Atat de sumar imbracate, incat Mircea Geoana se intreba "cum sa facem sa le inscriem in partid". In timpul defilarii, Geoana a evitat sa priveasca prea mult fetele, Nastase incercand citeva ironii la adresa sa, de pe partea cealalta a mesei.

Apogeul a fost atins pe ringul de dans, unde Adrian Nastase a oferit un spectacol de zile mari. Fostul premier a executat miscari indelung aplaudate de doamne.

In schimb, Mircea Geoana a incercat sa impresioneze doamnele prin calitatile vocale. Geoana a lasat pe toata lumea cu gura cascata aratand ca are plamani si chiar fantezii erotice.

Presedintele PSD a modificat ad-hoc versurile melodiei "De ziua ta, iubito", a trupei Talisman si a cantat in apaluzele audientei ridicate in picioare: "De ziua ta, iubito / in dar de as putea / Ti-as da si ani din viata mea / daca as putea / Si pot, si pot / Sau inca mai pot".

Oameni împușcați mortal la o petrecere, în SUA. Primele informații din anchetă
Oameni împușcați mortal la o petrecere, în SUA. Primele informații din anchetă
Două persoane au fost ucise şi alte opt rănite cu focuri de armă în timpul unei petreceri de cartier în oraşul Memphis din statul american Tennessee (sud-est), transmit duminică, 21...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Geoana, #Nastase, #petrecere , #stiri PSD