Negoita: Alierea PSD Ilfov cu PRM a speriat "vuvuzelele portocalii" de presa

Marti, 22 Februarie 2011, ora 17:46
1686 citiri
Negoita: Alierea PSD Ilfov cu PRM a speriat "vuvuzelele portocalii" de presa

Presedintele PSD Ilfov, Robert Negoita, precizeaza ca PSD nu "deschide" usa PRM in USL prin incheierea unor protocoale de colaborare la nivel local si spune ca asemenea interpretari au fost facute de "presa si vuvuzelele portocalii".

"Nu pot sa nu remarc faptul ca recenta miscare politica pe care PSD Ilfov (filiala al carei presedinte sunt) a facut-o prin semnarea unui protocol de cooperare la nivel local cu PRM a starnit mania presei portocalii. Nici nu ma asteptam la altceva. In calitatea lor de oameni care nu au construit niciodata nimic, orice constructie ii sperie si, prin urmare, trebuie atacata", transmite Negoita, printr-un comunicat de presa.

Deputatul PSD se declara deranjat in schimb ca "vuvuzelele portocalii" nu inteleg nimic si ca "acesti asa-zisi cunoscatori ai fenomenului care fac politica la nivel de marginea santului cauta in aceasta constructie resorturi false".

"Ei lanseaza ideea ca prin aceasta alianta realizata la nivelul judetului Ilfov se deschide, de fapt, usa din dos a Aliantei USL pentru PRM. Nimic mai fals.

Acestor "datatori cu parerea" le sugerez sa ia cunostinta de realitatile punctuale ale judetului Ilfov inainte de a analiza acest protocol", a mai spus acesta.

El justifica alianta PSD-PRM, din calitatea sa de "om care de mai bine de o jumatate de an a batut judetul Ilfov la pas", prin faptul ca judetul Ilfov se afla, in acest moment, " in totalitate in ghearele baronilor portocalii, care, in lipsa unei opozitii unite, actioneaza nestingherit".

"Aparitia unui pol unit, in care tot mai multe voci din spectrul opozitiei sa sanctioneze derapajele flagrante pe care puterea portocalie si le permite in acest moment pe plan local, este mai mult decat necesar", crede vicepresedintele PSD.

Partidul Romania Mare nu a cerut "si nici macar nu s-a autoinvitat" sa faca parte din USL, se arata intr-un comunicat al formatiunii, semnat de vicepresedintele PRM Codrin Stefanescu, si remis luni NewsIn.

Reactia PRM si PSD au venit dupa ce mai multe publicatii au scris ca pasul urmator al opozitiei este apropierea de PRM, cu care PSD a semnat si va mai semna mai multe protocoale de colaborare pe plan local.

Pe de alta parte, prim-vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat duminica, la Europa FM, ca PSD are dreptul sa faca acorduri de colaborare in administratia locala cu PRM, dar ca nu se pune problema includerii formatiunii conduse de C.V.Tudor in USL.

Citeste si:
Alexandru Rafila anunță când se va introduce certificatul verde. Cât de aproape este vaccinarea obligatorie
Alexandru Rafila anunță când se va introduce certificatul verde. Cât de aproape este vaccinarea obligatorie
Certifictul verde va fi introdus temporar, după o perioadă de trei săptămâni de creștere consecutivă a numărului de cazuri, a anunțat miercuri, 8 decembrie, ministrul Sănătății,...
Primăriile care nu au contract de salubrizare pe colectare selectivă a deșeurilor vor fi amendate. Ministrul Mediului amenință și cu plângeri penale
Primăriile care nu au contract de salubrizare pe colectare selectivă a deșeurilor vor fi amendate. Ministrul Mediului amenință și cu plângeri penale
Aproximativ 700 de localităţi din țară nu au contract pentru colectarea selectivă a deşeurilor, a anunțat miercuri, 8 decembrie, ministrul Mediului, Tanczos Barna. Acesta a amintit că...