Noua șefă a Comisiei Juridice, conversație cu un interlop periculos: „Tu ești c***ă, dacă ai atitudinea asta și vorbești prost așa” Stenograme DIICOT

Vineri, 26 Noiembrie 2021, ora 16:06
21453 citiri
Noua șefă a Comisiei Juridice, conversație cu un interlop periculos: „Tu ești c***ă, dacă ai atitudinea asta și vorbești prost așa” Stenograme DIICOT
Deputatul PSD Laura Vicol a urcat repede în rangurile politice FOTO Facebook / Laura Vicol

Noua șefă a Comisiei juridice din Parlament Laura Vicol Ciorbă apare într-un rechizitoriu în care mai mulți interlopi precum Marian Bejan sau Robert Badea au fost timiși în judecată. Social-democrata a fost interceptată anul trecut în timp ce discuta cu Bejan.

În aprilie anul trecut, pe vremea în care era avocată, Laura Vicol a fost audiată ca martor după ce a fost interceptată de DIICOT în timp ce vorbea cu Bejan, individ acuzat de proxenetism, șantaj, tentativă de omor și spălare de bani, relatează Europa Liberă. Din discuții reiese că cei doi se cunosc, în condițiile în care Vicol era avocata unuia dintre rivalii lui Bejan.

Câteva luni mai târziu Vicol ajunge deputat PSD, iar joi, 25 noiembrie este votată șefă a Comisiei juridice din Camera Deputaților.

„Tu vorbești când vreau io nu când vrei tu”

La începutul anului trecut autoritățile au deschis un dosar după ce două grupări s-au răfuit în stradă cu săbii și cuțite. Două persoane au fost transportate la spital, acestea fiind Marius Emil Alecu, zis „Bebino”, considerat liderul Clanului Sportivilor și Cezar Roberto Petcu, cunoscut a fi omul lui Marian Bejan.

În octombrie 2020, Vicol a declarat procurorilor că, după încăierare, a fost contactată de mama lui Marius Alecu, care i-a cerut să-i reprezinte fiul în instanță. La scurt timp, Vicol i-a spus femeii că s-a întâlnit cu Marian Bejan, care i-ar fi spus că este prieten cu cei doi interlopi și că ar vrea ca ei să se împace.

„Avocatul se află într-o relație de subordonare chiar față de cel bănuit de clientul său, Alecu Marius Emil, ca aflându-se în spatele atacului(...) Din interceptările convorbirilor telefonice a rezultat faptul că inculpatul Bejan Cristian Marian a luat legătura cu numita Vicol Laura și are autoritate asupra acesteia”, arată procurorii în rechizitoriu.

În aprilie 2020, Marian Bejan a luat legătura cu Vicol și au purtat următoarea discuție:

Marian Bejan: Eu nu vreau să mă suni. Eu vreau să te văd...

Laura Vicol: E, da! Hai!

Marian Bejan: Cum adică, ”E, da! Hai, pa!”?

Laura Vicol: Te vezi cu c****e alea cu care ai stat la masă, nu cu mine. Hai!​

Marian Bejan: Băi, mă auzi mă?​

Laura Vicol: Da, te aud.​

Marian Bejan: Alea sunt niște fete libere, mă! Nu sunt c****e...​

Laura Vicol: Da! Foarte bine! Bravo!​

Marian Bejan: Tu ești c***ă, dacă ai atitudinea asta și vorbești prost așa și mă, mă superi...”.

Discuția continuă un minut mai târziu.

„Laura Vicol: Deci, ori începi să mă respecți și să-mi vorbești frumos, dacă vrei să mai avem un dialog ori nu mai mă suna... Cum vrei tu!​

Marian Bejan: Băi! Tu cât de dobitoacă să fii...​

Laura Vicol: Eu... Deci eu te respect...​

Marian Bejan: Dacă eu te sun pe tine că mi-e și mie dor de tine... Băi fato, mă asculți?!​

Laura Vicol: Eu vorbesc frumos...​

Marian Bejan: Păi, îmi vorbești frumos? Cică: ”Du-te și stai cu c****e ale!” Păi, de ce sunt alea c***e? Ești nebună?!​

Laura Vicol: Bă?! Ce vrei mă de la mine?! Lasă-mă să trimit un mail și te sun imediat.​

Marian Bejan: Băi, fato?! Tu vorbești acuma când vreau io, nu când vrei tu!​

Laura Vicol: Haide! Vorbim pe whatsapp sau pe telegram. Pa!​

Marian Bejan: Mă auzi?​

Laura Vicol: Da! Vorbim pe whatsapp sau pe telegram, te rog!​

Marian Bejan: Nu! Vorbim acuma când vreau io și cât vreau io!..”.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Gheboasă, cercetat pentru trafic de droguri: ”Stăm în libertate că n-avem altceva ce să facem. Nu trebuie să ciripești..."
Gheboasă, cercetat pentru trafic de droguri: ”Stăm în libertate că n-avem altceva ce să facem. Nu trebuie să ciripești..."
Trapperul Gabriel Emil Gavriș, cunoscut sub numele de scenă Gheboasă, a fost dus la audieri procurorii DIICOT pentru a da explicaţii într-un dosar de trafic de droguri. Gheboasă a fost...
Un cunoscut cântăreț român, audiat pentru trafic de droguri. Polițiștii l-au ridicat de pe stradă
Un cunoscut cântăreț român, audiat pentru trafic de droguri. Polițiștii l-au ridicat de pe stradă
Rapperul Gheboasă, în vârstă de 22 de ani, a fost adus la audieri vineri, după ce, joi seară a fost ridicat din București, de pe Bulevardul Timișoara, fiind audiat într-un dosar de trafic...
#deputat PSD, #laura vicol psd, #DIICOT, #clanul sportivilor , #stiri PSD