Olguta Vasilescu, aleasa sefa PSD Craiova, Nita si Nichita, realesi la Brasov si Iasi

Duminica, 31 Martie 2013, ora 09:52
2720 citiri
Olguta Vasilescu, aleasa sefa PSD Craiova, Nita si Nichita, realesi la Brasov si Iasi

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a fost aleasa, sambata, cu unanimitate de voturi, presedinte al organizatiei municipale PSD Craiova.

Lia Olguta Vasilescu a fost singurul candidat pentru functia de presedinte al PSD Craiova. La eveniment au participat mai multi ministri din Cabinetul Ponta, dar si parlamentari si lideri locali.

Lia Olguta Vasilescu a spus ca scopul organizatiei este de a castiga un scor electoral foarte bun in Craiova, la alegerile din 2014. "Azi organizatia municipala se bucura de increderea oamenilor. Organizatia noastra trebuie sa fie pregatita pentru alegerile din 2014 avand ca prim test alegerile europarlamentare", a precizat Lia Olguta Vasilescu.

Constantin Nita, reales sef la PSD Brasov

Constantin Nita a fost reales sambata in unanimitate, de cei 370 de delegati participanti la Conferinta judeteana a PSD, in functia de presedinte al organizatiei judetene Brasov a partidului, pentru al cincilea mandat consecutiv.

De asemenea, senatorul Viorel Chiriac a fost ales prim-vicepresedinte. La conferinta judeteana de alegeri nu a participat niciun reprezentant din conducerea centrala a PSD.

Si Gheorghe Nichita a fost reales, la Iasi

Si primarul Gheorghe Nichita a fost reales, sambata, in unanimitate, presedinte al filialei judetene Iasi a Partidului Social Democrat, in cadrul Conferintei Judetene.

"Nu pot sa va spun ca nu am avut emotii (...) Framantarile interioare nu sunt inutile, te pun sa stai drepti in fata ta, in fata celorlalti", a spus in discursul sau, Gheorghe Nichita.

El a tinut sa multumeasca membrilor de partid veniti la Conferinta Judeteana pentru ca l-au votat pe vicepresedintele Consiliului Judetean, Victorel Lupu, in functia de prim-vicepresedinte al Organizatiei Judetene a PSD Iasi.

La eveniment au fost prezenti ministrul Transporturilor, deputatul Relu Fenechiu, presedintele filialei iesene a PNL, Ionut Axenie, presedinte PSD Neamt, Gheorghe Buzatu, presedinte PSD Vaslui, Dragos Benea, presedintele PSD Bacau, Ovidiu Portariuc, primarul Botosaniului.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

O nouă ieșire a ”deputatului Shaormă”. Pesedistul Adrian Solomon și-a comparat alegătorii cu niște șoareci VIDEO
O nouă ieșire a ”deputatului Shaormă”. Pesedistul Adrian Solomon și-a comparat alegătorii cu niște șoareci VIDEO
În timpul unei conferințe de presă ce a avut loc la Vaslui, deputatul PSD Adrian Solomon a făcut declarații jignitoare, în stilul binecunoscut, la lansarea candidaților pentru alegerile...
Comasarea alegerilor creează haos. Radu Mihaiu: “Miza este să primească domnul Iohannis un loc călduț pe undeva” VIDEO
Comasarea alegerilor creează haos. Radu Mihaiu: “Miza este să primească domnul Iohannis un loc călduț pe undeva” VIDEO
Modificările pe care guvernanții le-au făcut în privința calendarului de alegeri trebuie și puse în aplicare de către autoritățile locale în lunile care urmează. În luna martie începe...
#Olguta Vasilescu PSD Craiova, #Gheorghe Nichita reales PSD Iasi, #Constantin Nita reales PSD Brasov , #stiri PSD