Organizatorii reactioneaza dupa ce imagini de la Neversea au aparut in maneaua pro PSD cantata de Guta

Luni, 13 Mai 2019, ora 13:25
7971 citiri
Organizatorii reactioneaza dupa ce imagini de la Neversea au aparut in maneaua pro PSD cantata de Guta
Foto: Facebook/Neversea

Organizatorii Neversea au reactionat, luni, dupa ce in videoclipul piesei lui Nicolae Guta, "Victorie PSD", apar imagini de la festival.

Directorul de comunicare, Edy Chereji, spune ca nu este pentru prima oara cand imagini din cadrul festivalul sunt folosite fara acordul organizatorilor.

"Din pacate, nu este prima data cand brandul Neversea sau imagini din cadrul festivalului sunt folosite fara acordul nostru. Si in situatia de fata, ca in toate situatiile similare, am luat deja masurile care se impun pentru a ne proteja exploatarea imaginii in moduri care nu au fost agreate.

Suntem un festival de muzica de anvergura europeana. Artisti foarte cunoscuti din lume urca pe scene la concerte. Asadar, suntem departe de orice implicare in campanii electorale, insa ii incurajam pe toti europenii sa isi exprime dreptul democratic de a alege, de a vota!", a afirmat Edy Chereji.

Interpretul de manele Nicolae Guta a lansat piesa "Victorie PSD". Guta se autointituleaza "Magnificul" si dedica melodia "celui mai tare partid posibil", PSD. In unele secvente apare si un steag care pare a avea culorile drapelului Federatiei Ruse, rosu, albastru, alb.

De asemenea, in clip sunt si imagini de la editiile trecute ale Festivalul Neversea.

Festivalul Neversea are loc intre 4 si 7 iulie pe o plaja din Constanta.

#Neversea manea Guta PSD, #manea Guta PSD , #stiri PSD