PC nu exclude posibilitatea ruperii aliantei cu PSD

Joi, 25 Februarie 2010, ora 14:45
1890 citiri
PC nu exclude posibilitatea ruperii aliantei cu PSD
Foto: Arhiva

Daniel Constantin, candidat pentru functia de presedinte al PC la Congresul din 28 februarie, a participat, joi, la o intalnire cu organizatia judeteana Prahova a partidului, precizand ca PC nu exclude posibilitatea ruperii aliantei cu PSD.

"Avem si noi presiuni din partea organizatiilor judetene ale PC pentru ruperea aliantei cu PSD, dar nu ne apucam sa facem scandal in presa pe acest subiect, ci speram sa avem mai intai o discutie cu noua conducere a PSD.

Viitorul aliantei PSD-PC trebuie intai discutat, si numai apoi enuntat public. Mentionez ca avem o platforma proprie in consens cu ideologia noastra pe care o vom promova in urmatorii ani singuri sau in orice fel de alianta compatibila", a declarat Daniel Constantin conform unui comunicat PC, remis Ziare.com.

Acesta a adaugat ca invita PSD sa discute mai intai cu aliatii din PC despre rostul si viitorul acestei aliante si abia apoi sa dea declaratii publice pe acest subiect.

Politicianul conservator a atras atentia si asupra faptului ca, prin Ordonanta 114/2010, Guvernul risca sa piarda 840 de milioane de euro din proiecte ale Bancii Mondiale prin reducerea salariilor a 140 de consilieri din ministerele care se ocupa cu implementarea acestor proiecte.

"Acesti specialisti vor pleca de la posturile lor in viitorul apropiat, dovedind astfel ca declaratiile premierului Emil Boc despre efortul de a atrage fonduri externe nerambursabile sunt pur demagogice", a declarat Daniel Constantin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#alianta PSD PC, #rupere alianta PSD PC, #rupere coalitie , #stiri PSD
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
Si uite asa PSD se duce pe apa Sambetei. Se afla litere si farduri.... Nici nu pot nimic sa-ti spun,... aparut, numai nu.... La ADIO TU! PSD in ultima faza. PSD cu ILIESCU si gasca lui sarbatoresc inmormantarea COMUNISMULUI!
Poza CIOCOII_NOI_ROZALII
CIOCOII_NOI_ROZALII
rank 5
Este păcat să vă rupeti cotarceala. Mergeti impreună la Jilava si mentineti-o măcar 30 de ani! Bahto delo!