PD-L si PSD se acuza reciproc de violentele de la Timisoara

Marti, 01 Decembrie 2009, ora 21:45
1018 citiri
PD-L si PSD se acuza reciproc de violentele de la Timisoara

Social democratii si democrat liberalii se acuza reciproc de declansarea si intretinerea protestelor care au avut loc marti, in Piata Operei din Timisoara.

Liderul PSD Timis, Ilie Sarbu, a spus la Realitatea TV ca mai multi membri PD-L au boicotat intrunirea aliantei PSD-PNL care a avut loc in Piata Operei.

El a precizat chiar ca unii dintre participantii la miting au fost platiti cu 500 de lei si a afirmat ca cei din PD-L au inceput sa recurga la gesturi disperate.

"Am vazut cum unii dintre participantii la miting au fost platiti cu 500 de lei. Disperarea ii impinge pe cei din PD-L chiar si la lupte de strada", a declarat Ilie Sarbu.

In replica, Alin Popoviciu, seful PD-L Timis, a declarat ca democrat liberalii nu sunt vinovati de ceea ce s-a intamplat in Timisoara.

"PD-L nu a avut nici cel mai mic amestec in ceea ce s-a intamplat in Timisoara. Nu am incurajat pe nimeni sa iasa in strada. PD-L nu a organizat niciodata nicio manifestatie in Piata Operei", a declarat Popoviciu.

El a precizat ca daca printre manifestanti s-au aflat si membrii PD-L, acestia erau acolo pentru ca au venit sa vada ce se intampla.

"Nu pot sa neg ca printre manifestanti au fost si membrii PD-L. Daca au fost acolo au fost pentru ca s-au dus sa vada ce se intampla", a spus liderul democrat liberalilor din Timis.

Pus sa dea explicatii in legatura cu prezenta democrat liberalului Sebastian Lazaroiu la mitingul din Piata Universitatii din Bucuresti, Popoviciu a precizat ca nu vrea sa discute despre acest lucru.

"Cei din Bucuresti s-au adunat ca sa fie solidari cu cei din Timis. Dar hai sa nu discutam despre ce s-a intamplat in Bucuresti. Sa vorbim despre ce a fost in Timisoara", a spus Popoviciu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#acuzatii politice proteste Timisoara, #manifestatii Timisoara PDL PSD , #stiri PSD