Presedintele CJ Dambovita a fost exclus din PSD. Tutuianu: N-a pupat inelul de Plumb

Sambata, 09 Februarie 2019, ora 19:04
11617 citiri
Presedintele CJ Dambovita a fost exclus din PSD. Tutuianu: N-a pupat inelul de Plumb
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din PSD, sambata. Motivele invocate tin de disfunctionalitati si obiective nerealizate.

Presedintele interimar al PSD Dambovita, Rovana Plumb, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca decizia de excludere a lui Daniel Comanescu din partid a fost luata in urma unei hotarari a Consiliului Executiv Judetean.

"A fost prezentat un raport in ceea ce priveste activitatea pe care a desfasurat-o domnul Comanescu in calitatea de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita. Sunt foarte multe intarzieri (...).

Au fost identificate multe disfunctionalitati, obiective care nu au fost realizate si cu care noi am venit in fata dambovitenilor in alegerile locale din 2016. Nu a informat niciodata de cand a fost ales presedinte al Consiliului Judetean, organizatia de partid, care sunt progresele inregistrate sau nu la nivelul CJ. Acestea sunt unele dintre motivele care au condus la luarea acestei hotarari de comitet executiv", a precizat Rovana Plumb.

Aceasta a mai spus ca Daniel Comanescu va primi motivarea in scris, decizia fiind luata conform statutului.

In replica, Adrian Tutuianu, fost presedinte PSD Dambovita, exclus la inceputul lunii noiembrie din partid, a pus inlaturarea lui Comanescu pe seama nesupunerii fata de Rovana Plumb.

"L-au exclus pe presedintele CJ Dambovita pentru ca n-a pupat inelul de Plumb. PSD s-a transformat intr-o SRL pe care vor s-o falimenteze. Pe cei care vad si inteleg asta ii astept langa mine", a scris pe Facebook Adrian Tutuianu.

Acesta s-a inscris luna trecuta in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, si a anuntat ca "vor mai veni senatori, deputati si chiar fosti ministri".

#Daniel Comanescu exclus PSD, #presedinte CJ Dambovita exclus PSD, #Rovana Plumb excludere Comanescu PSD, #Tutuianu Rovana Plumb , #stiri PSD