Presedintele PSD Timisoara, exclus din partid

Miercuri, 01 Octombrie 2008, ora 22:49
3839 citiri
Presedintele PSD Timisoara, exclus din partid

Lipsa de prietenie pentru PNTCD l-a costat pe presedintele organizatiei social-democrate din Timisoara, Ion Raducanu, sprijinul politic al Biroului Permanent PSD Timis.

"In Biroul Permanent s-a votat retragerea sprijinului politic pentru Ion Raducanu, asta inseamna si excluderea lui din partid, pentru comportamentului lui in afara partidului total neavenit si neadecvat.

Noi avem un protocol cu PNTCD (n.r. - protocol de colaborare administrativa incheiat dupa alegerile locale cu PNTCD si PNL), noi ne-am dus acolo sa guvernam impreuna, nu sa ne rezolvam orgoliile personale si sa avem lupte care nu aduc beneficii nimanui. Cand suntem la putere, incepem sa avem filozofii", a declarat presedintele PSD Timis, Ilie Sarbu.

Potrivit lui Sarbu, Ion Raducanu, devenit consilier local imediat dupa ce a pierdut alegerile pentru functia de primar al municipiului Timisoara, isi va pierde functia de consilier.

Conflictul cu Ciuhandu, inceputul sfarsitului?

Practic, in sedinta de consiliu local de marti de la Primaria Timisoara, Ion Raducanu a avut mai multe discutii in contradictoriu cu primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, pe diverse proiecte de hotarari cu privire la rectificarea bugetului, a sumelor alocate din fondul de rulment si cu privire la majorarea pretului pentru colectarea gunoiului menajer.

Primarul Gheorghe Ciuhandu a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca alianta post-electorala PNTCD-PSD-PNL nu va putea functiona in aceste conditii.

Imediat dupa alegerile locale, PSD Timis a semnat un protocol de colaborare administrativa cu PNTCD si PNL, colegi de alianta electorala, prin care s-a convenit asupra sustinerii in cadrul sedintelor de CL a proiectelor de hotarare care vor urma in ceea ce priveste 120 de obiective.

In urma protocolului, PSD a putut numi un vicepresedinte la CJ Timis- Adam Craciunescu si un viceprimar al Timisoarei- Sorin Grindeanu.

Biroul Permanent al PSD Timisoara va fi convocat joi, pentru a discuta cine va fi noul presedinte al fililialei municipale. Pentru aceasta functie ar putea fi propus Sorin Grindeanu, viceprimarul Timisoarei.

Președinte de federație condamnat la închisoare pe viață pentru luare de mită
Președinte de federație condamnat la închisoare pe viață pentru luare de mită
Chen Xuyuan, fostul preşedinte al Federaţiei Chineze de Fotbal între 2019 şi 2023, care a recunoscut că a luat mită, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în cadrul amplei campanii...
Un fermier, care este împotriva emigrației și dreptului la azil, va conduce principala forță politică din Elveția
Un fermier, care este împotriva emigrației și dreptului la azil, va conduce principala forță politică din Elveția
Conservatorii naţionalişti ai Uniunii Democratice de Centru (UDC), principala forţă politică a ţării, l-au numit sâmbătă drept lider pe un fermier, Marcel Dettling, partizan al unei linii...
#presedinte, #PSD Timisoara, #Ion Raducanu, #excludere, #partid, #PNTCD , #stiri PSD