Primarul PSD al Brailei: Stimati colegi de la Bucuresti, mai terminati cu Legile justitiei odata!

Duminica, 17 Martie 2019, ora 13:45
21709 citiri
Primarul PSD al Brailei: Stimati colegi de la Bucuresti, mai terminati cu Legile justitiei odata!

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), le-a cerut ministrilor Cabinetului Dancila prezenti in orasul sau sa renunte mai repede la subiectul Legilor Justiei, care face rau intregului partid.

Duminica, mai multe figuri marcante din conducerea PSD - printre care Codrin Stefanescu, Rovana Plumb, Sorina Pintea si Mihai Fifor - au mers la Braila, unde filiala judeteana a partidului isi alege un nou presedinte. Pana nu demult functia a fost ocupata de Mihai Tudose, insa acesta a demisionat si a trecut la partidul Pro Romania, condus de Victor Ponta.

Liviu Dragnea nu a fost prezent la Braila, din cauza ca ar avea o dubla hernie de disc, iar medicii nu i-ar fi permis sa se deplaseze.

Inca de la inceput, vizita liderilor PSD in orasul de la Dunare a fost marcata de tensiuni. Mai exact, acestia au fost nevoiti sa intre pe usa din dos in cladirea unde se tinea sedinta PSD, ca sa scape de zecile de braileni care venisera sa ii huiduiasca. Ulterior, un protestatar a reusit sa intre la sedinta si a intrerupt-o scandand mesaje anti-PSD.

Lui Codrin Stefanescu si ministrilor din Cabinetul Dancila nu le-a fost duminica prea usoara nici dupa ce protestatarul care i-a huiduit a fost evacut din sala. Motivul: primarul Brailei, Marian Dragomir - desi e tot membru PSD - le-a cerut sa renunte la subiectul Legilor Justiei - de mare insemnatate pentru liderul partidului, Liviu Dragnea - din cauza ca acesta "nu ii caracterizeaza" pe social-democrati.

"Sunt trist pentru ca ne vedem la alegeri, pentru ca o parte din colegii nostri isi aleg un alt drum in viata. Sa discutam despre realizarile din judete, ca sa ia exemplu cei de la Centru. Noi vorbim despre un singur lucru. Mai terminati cu Legile justitiei odata! Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizeaza, schimbati discursul, stimati colegi de la Bucuresti. Ori le schimbati, ori nu le schimbati (n.r. Legile justitiei), dar abandonati subiectul. Ne fac rau tuturor! Stimati colegi, ganditi-va pe cine trimiteti la televizor, la cine comunica", a spus Marian Dragomir, potrivit publicatiei locale debraila.ro.

Citeste si:
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Fostul ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în Guvernul Cîţu, Ciprian Teleman a anunţat sâmbătă, 28 mai, că demisionează din USR. Fost președinte al PLUS Ilfov, acesta a...