PSD: Afirmatiile lui Oltean despre Dan Nica sunt un autodenunt

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 12:35
3540 citiri
PSD: Afirmatiile lui Oltean despre Dan Nica sunt un autodenunt

Social-democratii solicita institutiilor abilitate ale statatului sa se sesizeze cu privire la afirmatiile pedelistului Ioan Oltean, care ar fi spus in sedinta grupurilor parlamentare ale PD-L ca, daca ramanea Dan Nica la MAI, nu s-ar fi castigat prezidentialele, considerand afirmatia un autodenunt.

"In cadrul intalnirii de miercuri dintre grupurile parlamentare ale PD-L si presedintele PD-L Emil Boc, vicepresedintele democrat-liberal, Ioan Oltean, a facut urmatoarea afirmatie: 'Trebuie sa recunoastem ca daca nu am fi dat afara broscoiul din guvern nu am fi castigat alegerile. Credeti ca daca ramanea Nica la Interne am fi castigat alegerile? Nu... cu Nica la Interne nu castigam prezidentialele!'. (...) PSD cere institutiilor abilitate sa se sesizeze de urgenta cu privire la afirmatiile lui Ioan Oltean, pe care Partidul Social Democrat le considera ca fiind un autodenunt", se arata intr-un comunicat remis vineri Agentiei NewsIn.

PSD considera ca aceste informatii "confirma fara niciun dubiu" ca Traian Basescu si PD-L au fortat scoaterea PSD de la guvernare "pentru a se controla Ministerul de Interne in scop politic".

"Afirmatiile lui Ioan Oltean confirma ca demiterea lui Dan Nica din fruntea Ministerului Administratiei si Internelor a facut parte dintr-un plan deliberat de fraudare a alegerilor. Eliminarea PSD de la guvernare, in anul 2009, nu a fost rezultatul unei confruntari de moment, ci consecinta unui plan bine pus la punct de PDL si Traian Basescu", se mai arata in comunicat.

Potrivit unei inregistrari aparute in presa, vicepresedintele PD-L Ioan Oltean ar spus in sedinta grupurilor PD-L de miercuri ca, daca Dan Nica ar fi ramas ministru al Internelor, alegerile prezidentiale nu ar fi fost castigate de Traian Basescu.

Citeste si:
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că nu există riscul contaminării testelor de salivă din școli în momentul în care se...
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că atribuțiile instituției pe care o conduce sunt stabilite prin lege. Medicul a subliniat că...
Comentarii