PSD, aproape de faliment? Vezi ce firma a cerut asta

Vineri, 24 Februarie 2012, ora 11:55
3120 citiri
PSD, aproape de faliment? Vezi ce firma a cerut asta

Firma Bograve Advertising a cerut falimentul PSD, pentru datorii facute in timpul campaniei prezidentiale a lui Mircea Geoana, din 2009, pe care social-democratii nu le-au platit nici pana acum.

"Noi am facut aceste demersuri in instanta mai mult pentru a atrage atentia celor de la PSD, pentru a urgenta discutiile de recuperare a debitului. Nu avem niciun interes sa stam blocati in instanta, mai ales ca sumele sunt destul de mari.

Vorbim de o datorie de 157.722 lei, la care se adauga dobanzi de 26.586 lei. Firma noastra a castigat un fel de licitatie organizata la vremea respectiva de alianta PSD-PC, la care au participat 30 de firme, noi am avut preturile cele mai bune.

Avem un contract incheiat cu alianta, in noiembrie 2009. Toate loturile pe care le-am produs a avut layout, abia dupa ce am primit aprobarea le-am realizat. Tot ce a primit PSD a fost acceptat - materialele, devizul de primire, facturile - toate au stampila si semnatura reprezentantului Aliantei de atunci, doamna Magdalena Eftimie.

Din ce a declarat si trezorierul Mircea Draghici, dar si presedintele Victor Ponta, PSD are datorii destul de mari, asa ca face eforturi sa achite intai datoriile bugetare, apoi la agentii privati. In privinta creditului catre firma noastra, nu sunt contestatii", a declarat Larisa Mitroi, avocatul Bograve Advertising, pentru Q Magazine.

Avocatul a mai precizat ca se poarta negocieri cu PSD, care cere sa se esaloneze datoriile.

"De altfel, astazi, am purtat discutii cu directorul economic al PSD, ni s-a propus o esalonare a platilor. A fost un acord de principiu. Asteptam ca saptamana viitoare sa primim o scrisoare deschisa in care sa se recunoasca datoriile si propunerile cu perioada si valoarea ratelor", a mai spus, pentru Q Magazine, Larisa Mitroi.

PSD-ului nu-i convine

Trezorierul PSD, Mircea Draghici, s-a aratat nemultumit de presiunile facute de Bograve Advertising asupra partidului.

"Avem o datorie la un contract pentru materiale promotionale. Vrem mai intai sa vedem cum a respectat o firma cu 3-4 angajati executia comenzii. Ei se plang ca trebuie sa trimita oamenii acasa, ca nu le platim noi datoria. Pai au trei angajati, toti sunt sefi, ce sa trimita acasa?" a precizat Draghici, care a explicat insa ca va incerca sa cada la intelegere cu firma respectiva.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#firma faliment PSD, #Bograve faliment PSD, #faliment PSD cerut datorii , #stiri PSD