PSD Constanta vrea secretari de stat la Interne si Transporturi

Luni, 22 Decembrie 2008, ora 20:01
1902 citiri
PSD Constanta vrea secretari de stat la Interne si Transporturi

PSD Constanta vrea sa obtina posturi de secretar de stat in ministere cum ar fi cel al Administratiei si Internelor, dar si la Transporturi si functii de conducere in institutii descentralizate si la marile companii portuare.

"Secretari de stat sigur vom propune. Sunt niste persoane, dar nu vreau sa va dau niste nume pentru ca daca nu vor iesi o sa-i supunem oprobriului public. Am facut mai multe propuneri. Vrem in Ministerul de Interne, Ministerul Transporturilor, pentru ca e vorba de mari companii care isi desfasoara activitatea pe teritorului judetului Constanta", a declarat, luni, prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu.

El s-a referit la companii cum ar fi Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta, Administratia Canalelor Navigabile, Oil Terminal, dar si Centrala Nucleara de la Cernavoda.

"Sunt companii importante si aici vrem sa avem pe cale structurala reprezentanti. E vorba de secretari de stat si de directori", a sustinut el.

Liderul filialei PSD a mai spus ca va avea loc o schimbare si la nivelul Prefecturii Constanta, dar a afirmat ca este prea devreme sa avanseze un nume.

"Se vor schimba prefectii. E normal cand vine o alta putere sa fie o alta reprezentare in teritoriu. Pana la prefect mai este. Nu-i o problema, face fata d.Culetu (n.r. Danut Culetu) pana in ianuarie", a mai spus Constantinescu.

El a subliniat insa ca schimbarile se fac potrivit protocolului semnat in cadrul parteneriatului dintre PDL si alianta PSD+PC: "Principiul coalitiei este paritatea si consensul la nivel de ministere pana la nivel de orice institutie. Consens in decizii, paritate in impartire".

Liderul PSD Constanta a mai spus ca schimbarile la nivel judetean vor incepe din luna ianuarie, dupa ce si organigrama noului Guvern va fi finalizata.

Nicusor Constantinescu a participat, luni, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Constanta, la sedinta ordinara a consilierilor judeteni. Toate proiectele de hotarare aflate pe ordinea de zi au fost votate in unanimitate de cei 31 de consilieri judeteni prezenti, reprezentanti ai PSD, PDL, dar si PNL.

Citeste si:
Cum a devenit obez aparatul bugetar din România: „Fiecare ministru și-a adus oameni de care nu te poți atinge”
Cum a devenit obez aparatul bugetar din România: „Fiecare ministru și-a adus oameni de care nu te poți atinge”
În contextul în care România se apropie din ce în ce mai mult către o criză economică, numărul angajaților la stat crește de la lună la lună. Totodată, deși premierul Nicolae Ciucă a...
Șansele ca PNL să cedeze în favoarea impozitului progresiv. Consultant politic: ”Este aceeași meteahnă a lui Liviu Dragnea”
Șansele ca PNL să cedeze în favoarea impozitului progresiv. Consultant politic: ”Este aceeași meteahnă a lui Liviu Dragnea”
Impozitul progresiv este noul măr al discordiei în coaliția de guvernare, o idee susținută de tabăra PSD, dar criticată de tabăra PNL. De când a fost vehiculată ideea, politicienii...