Ziare.com

PSD decide data Consiliului National

Luni, 04 Februarie 2008, ora 08:27

   

PSD decide data Consiliului National
Membrii Biroului Permanent National (BPN) al Partidului Social Democrat (PSD) vor decide, in sedinta de luni, asupra datei finale a Consiliului National al partidului, care s-a propus a avea loc in 22 februarie.

Dupa reuniunea maraton de sambata, care a durat peste sase ore, si care a avut loc intr-un loc secret din judetul Arges, conducerea PSD a stabilit convocarea Consiliului National al formatiunii pentru 22 februarie, urmand ca aceasta decizie sa fie validata in Biroul Permanent National al partidului ce va avea loc luni, 4 februarie. Consiliul National va fi precedat de un Comitet Executiv care se va desfasura, cel mai probabil, in 21 februarie.

Liderii PSD vor pune in discutie, in acest context, si candidatura la presedintia Consiliului a fostului lider al partidului, Adrian Nastase, in conditiile in care acest for - al doilea ca importanta dupa congres - nu s-a intrunit niciodata de la Congresul PSD din decembrie 2006. Pe langa presedintele Consiliului, mai trebuie alesi trezorierul si structurile de conducere.

Candidatura lui Adrian Nastase a fost pusa in discutie in conditiile in care acesta si-a anuntat recent disponibilitatea de a candida la presedintia Consiliului National. Aceasta candidatura a fost sustinuta public, in ultimele zile, de o serie de social-democrati, printre acestia fiind chiar purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, 'pentru care candidatura lui Nastase este un castig pentru partid'.

Citeste mai multe despre PSD BPN Nastase
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 474 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor