Sarbu vrea Ministerul Muncii numai cu sprijinul PSD

Vineri, 18 Decembrie 2009, ora 10:17
2388 citiri
Sarbu vrea Ministerul Muncii numai cu sprijinul PSD
Foto: Antena 3

Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu sustine ca ar accepta propunerea din partea lui Traian Basescu pentru inca un mandat in fruntea Ministerului, doar daca membii PSD il vor sustine.

"Comitetul Executiv este cel care ia deciziile. Sunt un politician care stie ce inseamna politica de partid. Am discutat cu colegii din Biroul Permanent si le-am spus punctul meu de vedere. PSD este partidul cel mai democratic. Avem dreptul sa ne spunem punctul de vedere. Voi spune asta si in Comitetul Executiv. El este instanta care urmeaza sa decida. Nu voi merge in Executiv fara un minim de sustinere", a declarat, vineri dimineata, Marian Sarbu.

Acesta sustine ca isi doreste Ministerul Muncii tocmai pentru a nu abandona populatia Romaniei, atat de puternic incercata din punct de vedere economic in aceasta perioada.

"Cred ca putem avea Ministerul Mucii ca sa nu-i abandonam pe pensionari si someri. Nu trebuie sa ramanem spectatori. Daca partidul nu vrea, nu voi merge (n.red-la Ministerul Muncii). A face politica inseamna responsabilitate. Am iesit de la guvernare in conditiile pe care le stiti.

Cred ca putem sa ne aducem contributia in continuare. Eu vreau sa fiu sprijinit de PSD si daca as intra la guvernare cu sprijinul partidului, chiar si pentru o perioada limitata, pozitia in guvern va fi cu totul alta", a continuat fostul ministru al Muncii.

#Marian Sarbu Ministerul Muncii, #Ministerul Muncii PSD, #Guvern Boc , #stiri PSD