Un europarlamentar PSD a anuntat ca nu mai candideaza pentru un nou mandat in Parlamentul European

Sambata, 23 Martie 2019, ora 13:28
11177 citiri
Un europarlamentar PSD a anuntat ca nu mai candideaza pentru un nou mandat in Parlamentul European
Foto: Arhiva Ziare.com

Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru anunta, intr-o postare pe Facebook, ca a ajuns la concluzia ca este momentul sa anunte retragerea candidaturii sale pentru un nou mandat in Parlamentul European.

"In urma unei evaluari personale si a discutiilor cu familia mea, care a platit cel mai mare pret pentru acesti ani de plecari continue, am ajuns la concluzia ca este momentul sa anunt retragerea candidaturii mele pentru un nou mandat in Parlamentul European", afirma Bostinaru.

El subliniaza ca cei 12 ani cat a activat ca europarlamentar i-au dat posibilitatea sa serveasca "cu onestitate si pasiune interesele europene ale tarii" si sa constate ca romanii pot face performanta intr-un mediu concurential, precum cel din Parlamentul European.

"Cred cu sinceritate ca am realizat lucruri care vor dainui, iar pentru asta trebuie sa multumesc PSD-ului si PSD-istilor pentru sansa oferita! Mai presus de orice insa, le multumesc tuturor romanilor pentru ca mi-au oferit oportunitatea sa-i reprezint!", conchide Bostinaru.

Lista PSD pentru europarlamentare va fi deschisa de Rovana Plumb, secondata de Carmen Avram, jurnalista Antenei 3, sustin surse din PSD pentru Adevarul, care mai scrie ca Maria Grapini, sustinuta de Dan Voiculescu, si Claudiu Manda, sotul Liei Olguta Vasilescu, au prins locuri sigure. Un loc semi-eligibil va ocupa Catalina Stefanescu, pe care Dragnea a propulsat-o in Parlament in 2012. Si Victor Negrescu va ajunge la Bruxelles.

Pe lista PSD pentru Bruxelles, hotarata de Liviu Dragnea, se regasesc actuali eurodeputati, lideri din teritoriu cu influenta, dar si vedete TV, dupa modelul patentat de PNL cu Rares Bogdan.

Lista pentru alegerile europarlamentare va definitivata luni de CEx-ul partidului, controlat total de liderul PSD. Ministrul Fondurilor europene, Rovana Plumb, apropiata de Dragnea si de Viorica Dancila, va fi cap de lista, scrie Adevarul.

Cum ar putea arata lista PSD pentru europarlamentare: Rovana Plumb, Carmen Avram, Dragos Benea, Claudiu Manda, Dan Nica, Ioan Mircea Pascu, Maria Grapini, Victor Negrescu, Natalia Intotero, Bianca Gavrilita, Catalina Stefanescu, Emilian Pavel, Victor Bostinaru, Maria Zoana, Claudia Tapardel.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Victor Bostinaru PSD europarlamentare, #Victor Bostinaru PSD, #lista PSD europarlamentare , #stiri PSD