Voiculescu: N-ar fi rau sa avem doar doua partide in Romania

Miercuri, 25 Februarie 2009, ora 11:42
1289 citiri
Voiculescu: N-ar fi rau sa avem doar doua partide in Romania

Presedintele conservatorilor, Daniela Popa, a dat asigurari, la sfarsitul intalnirii reprezentantilor aliantei PSD-PC, ca protocolul dintre cele doua partide nu este in pericol si inca functioneaza.

"Protocolul nu este in pericol, cum in mod eronat s- spus, el functioneaza. Am avut o discutie amicala si cu efecte in plan parlamentar si guvernamental, fiecare partid va avea de organizat consilii nationale congrese si noi sa avem o intalnire a biroului permanent central si national la jumatatea lunii martie", a declarat Daniela Popa.

Nici Mircea Geoana, nici Daniela Popa, nu au precizat daca la alegerile europarlamentare din iunie PSD si PC vor candida pe liste comune sau separate, insa au tinut sa precizeze ca indiferent de formula, vor fi trimisi "oameni cu expertiza si cu dragoste de tara".

"Va conta si rezultatul unui sondaj extrem de minutions pe care il vom face cat de curand", a precizat Daniela Popa.

Dan Voiculescu: N-ar fi rau ca in Romania sa ramana doar doua partide

Fostul lider al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat dupa intalnire ca inca mai crede in electoratul conservator din Romania.

"Poate n-ar fi rau sa ramana doua partide in Romania cum ne-a aratat democratia americana. Noi insa mai credem ca exista un electoral conservator in Romania si probabil vom incerca sa ne lamurim in iunie. Ne vom hotari daca mergem pe liste comune cu PSD la jumatatea lunii martie", a declarat Voiculescu.

In privinta tensiunilor din coalitia de guvernare PSD-PD-L, Voiculescu a precizat ca intre cele doua partide se duce "o lupta surda".

"Intre PSD si PD-L e o lupta surda, subterana care evident vizeaza alegerile prezidentiale din toamna. Sigur ca toata lumea doreste sa rezolve problemele la modul diplomatic insa ele vor trebui transate.

Mai cred ca PD-L incearca prin parghiile pe care le are sa blocheze numirile de la PSD pentru ca e vorba de structurile care vor fi de baza pentru alegerile din toamna", a adaugat Voiculescu.

De ce nu se împrumută căștile?
De ce nu se împrumută căștile?
Căștile sunt un focar de infecții, ca de altfel alte obiecte intens folosite, dar curățate foarte rar, atrage atenția Kelly Reynolds, expert în bacteriologie, conform 7sur7.be....
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
#Daniela Popa, #protocol PSD PC, #pericol , #stiri PSD