Fina lui Ponta se lupta cu trei "juveti" pentru sefia TSD

Miercuri, 24 Iulie 2013, ora 19:25
3807 citiri
Fina lui Ponta se lupta cu trei "juveti" pentru sefia TSD

O tanara cununata de Victor Ponta, un cantaret si un crescator de vipere se vor lupta pentru fotoliul de presedinte al tineretului PSD pe care Nicolae Banicioiu il va lasa liber la inceputul toamnei.

In varsta de 33 de ani, Ioana Pop (foto), fina de cununie a lui Victor Ponta, a inceput deja campania pe Facebook. De altfel, frumoasa blonda are si cele mai mari sanse sa castige, ea ocupand de trei ori functia de presedinte al TSD Maramures, precum si pe cea de secretar general al TSD.

In plus, Ioana Pop a ocupat si functia de secretar de stat in ministerul pentru Relatia cu Parlamentul in vremea cand ministru era Victor Ponta, relateaza Evenimentul Zilei.

Printre cei trei "juveti" cu care, scrie tanara pe Facebook, se lupta politic se afla Mihai Sturzu, deputat PSD si membru al trupei Hi-Q, si Andrei Tinu, secretar executiv al TSD si fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu. Andrei Tinu este cunoscut pentru ferma de vipere pe care a infiintat-o, el publicand o carte pe acest subiect, inclusiv o editie speciala a ei, dedicata PSD.

Al treilea "juvete", cum ii numeste Ioana Pop, si cel mai putin cunoscut dintre aspirantii la functia de lider al tinerilor PSD este viceprimarul sectorului 6, Gabriel Petrea.

#Ioana Pop TSD, #Ioana Pop fina Ponta , #TSD