Constantin: Plecarea lui Diaconu la PSD e o chestiune convenita si cu Victor Ponta

Miercuri, 21 Decembrie 2011, ora 14:38
2418 citiri
Constantin: Plecarea lui Diaconu la PSD e o chestiune convenita si cu Victor Ponta
Foto: Arhiva

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat miercuri ca plecarea vicepresedintelui PC, Bogdan Diaconu, a fost un lucru convenit cu presedintele PSD, Victor Ponta, fiind "o solutie convenabila pentru toate partile".

Daniel Constantin a fost intrebat cum vede plecarea lui Diaconu la PSD, si daca acest lucru a fost discutat cu presedintele PSD, Victor Ponta. "Este o chestiune care am discutat-o cu Bogdan Diaconu si cu dnul Ponta de mai bine de cateva zile, e o chestiune agreata si de mine si de Victor Ponta si de Bogdan Diaconu, cred ca e o solutie convenabila pentru toate partile. N-a fost niciun fel de nemultumire, am considerat ca e mai bine si pentru el si pentru viitoarea lui cariera politica, si pentru noi, cred ca se poate manifesta mai bine acolo unde de fapt a pornit viata politica a dnului Diaconu, in PSD", a explicat Constantin.

Bogdan Diaconu a plecat din PC si s-a reintors in PSD

Bogdan Diaconu a demisionat miercuri din PC si ar urma, potrivit unor surse din PSD Bucuresti, sa activeze in cadrul filialei sector 6, conduse in prezent de Iuliana Stratulat, unde era inscris si inainte de plecarea la PC. Diaconu a fost consilier local al PSD in Consiliul Local al sectorului intre 2004 si 2008 si ar urma sa candideze si la alegerile locale din 2012 din partea PSD.

#Bogdan Diaconu PSD, #Daniel Constantin Ponta, #Partidul Conservator , #Victor Ponta