Dragnea: PSD are nevoie de Ponta. Maine ne intalnim sa vedem cum putem lucra impreuna

Duminica, 17 Ianuarie 2016, ora 22:07
4625 citiri
Dragnea: PSD are nevoie de Ponta. Maine ne intalnim sa vedem cum putem lucra impreuna
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca va avea, in cursul zilei de luni, o intalnire cu fostul premier Victor Ponta pentru a discuta despre modalitatile in care acesta se va implica in viitoarele proiecte ale PSD, afirmand ca Ponta este sustinut in continuare.

Intalnirea de luni va marca prima vizita a lui Victor Ponta la sediul PSD din ultimele luni, acesta evitand apartiile publice dupa demisia din Guvern. Dragnea a reiterat ca a avut, de la inceputul anului, mai multe discutii cu Ponta pe tema viitorului sau in PSD.

Dragnea: Ponta trebuie sa candideze la parlamentare

"Am avut multe discutii cu Victor in ultimele saptamani de zile. Pot sa spun ca am vorbit cu el chiar inainte de emisiune. Maine (luni - n.r.) o sa ne vedem la partid, vine special ca sa ne vedem, pentru ca vreau ca impreuna sa vedem care sunt modalitatile, actiunile, mijloacele prin care sa lucram impreuna. PSD are nevoie de Victor Ponta", a spus liderul PSD, la Antena 3.

Potrivit unor surse social-democrate, intalnirea va avea loc la sediul PSD in jurul orei 11.00.

Dragnea, despre Ponta si fundatia sa: L-am incurajat si il incurajez sa mearga mai departe

Intrebat despre viitorul lui Ponta in partid, Dragnea a spus ca acesta "va avea o soarta foarte buna", iar fostul premier "are un viitor serios in politica si in partid".

"Nu imi este amic, ci prieten. Am fost prieteni buni si ramanem prieteni buni", a completat Dragnea. Liderul PSD a precizat ca Ponta are un loc asigurat "categoric" pe listele partidului la alegerile parlamentare.

In ceea ce priveste fundatia pe care Victor Ponta intentioneaza sa o infiinteze, Dragnea a precizat ca ca ii doreste succes si nu are nimic impotriva acestei idei, fiind la curent cu planurile fostului premier inca de la inceput.

"Mi-a promis ca ma invita atunci cand va fi lansata fundatia, si o sa merg cu mare drag, sa fiu langa el. Il incurajez sa faca aceasta fundatie, pentru ca nu poate face decat bine", a spus Dragnea, la Antena 3, adaugand ca stie clar ca aceasta fundatie nu are nicio legatura cu vreun proiect politic.

#Liviu Dragnea Victor POnta, #Victor Ponta PSD, #Victor Ponta fundatie , #Victor Ponta