Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

PSD Hunedoara contribuie la factura lui Geoana

Miercuri, 05 Mai 2010, ora 17:56
1184 citiri
PSD Hunedoara contribuie la factura lui Geoana

Organizatia PSD Hunedoara a primit misiunea de a trimite la centru o cotizatie lunara de 5.000 de lei, lucru ce in opinia liderilor locali ar putea atrage probleme serioase din punct de vedere financiar.

Prim vicepresedintele organizatiei PSD Hunedoara Haralambie Vochitoiu sustine ca va fi foarte greu ca in plan local sa se stranga lunar o asemenea suma, in conditiile in care o buna parte din membri au ramas fara locuri de munca, iar cotizatia in cazul lor este simbolica, de 1 leu. Chiar si asa, cotizatia platita in medie de membrii de partid este de 5 lei.

"Decizia este executorie si ne vom supune ei. Este insa dificil sa achitam suma luna de luna, pentru ca criza se adanceste, iar membrii nostri sunt supusi acelorasi greutati", a declarat prim vicepresedintele PSD Hunedoara, Haralambie Vochitoiu.

Liderul politic hunedorean este de parere ca decizia Biroului Permanent National este dificil de pus in practica, pentru ca, la randul lor, organizatiile teritoriale au propriile cheltuieli.

"De exemplu, la Petrosani cheltuielile lunare sunt de aproximativ 1.000 de lei, cu chiria, telefonul, faxul, carnetele de partid, multiplicarea de documente si alte cheltuieli necesare", explica prim vicepresedintele PSD Hunedoara.

Pana acum, din cotizatiile colectate in teritoriu, 33% erau alocate pentru cheltuielile locale, 33% mergeau la organizatia judeteana, iar diferenta merge la nivel national.

Decizia Biroului Permanent National urmeaza sa fie dezbatuta in cadrul structurilor interne iar in functie de posibilitatile financiare ale fiecarei organizatii vor ajuta organizatia nationala sa depaseasca acest moment.

Potrivit bilantului oficial intocmit de Autoritatea Electorala Permanenta, pe baza datelor prezentate de PSD, social-democratii au iesit din campania pentru prezidentiale cu o datorie de 5,1 milioane de lei, adica 1,21 milioane de euro, la care se adauga si chiria de alte cateva zeci de mii de lei pentru sediul central din sos. Kiseleff.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#PSD Hunedoara datorii PSD, #cotizatii membri PSD , #Victor Ponta
Comentarii