Ministrul Culturii, catre un jurnalist: Bai, esti idiot, esti tampit?!

Vineri, 05 Octombrie 2012, ora 13:23
8728 citiri
Ministrul Culturii, catre un jurnalist: Bai, esti idiot, esti tampit?!
Foto: Arhiva

Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, l-a insultat pe un jurnalist de la Iasi, care l-a sunat sa-l intrebe despre numirea unui prieten al liderului liberal la conducerea Complexului National Muzeal Moldova.

"Bai, esti idiot, esti tampit?! Tu vorbesti pe roaming-ul meu?", s-a rastit Puiu Hasotti la un jurnalist de la Buna Ziua, Iasi. Ziaristul mentioneaza ca ministrul a fost abordat intr-o maniera "decenta si oficiala".

Ulterior, ministrul Culturii a revenit el insusi cu un telefon, pentru a prezenta scuze. Intr-o maniera proprie.

"Imi cer scuze pentru ceea ce v-am spus! Nu intelegeti ca imi cer scuze pentru ceea ce am spus sau sunteti turc? Sunati-ma maine (astazi - n.red.) ca sa vorbim! Acum sunt intr-o sedinta", a spus Puiu Hasotti.

Ministrul Culturii a fost solicitat de jurnalisti sa comenteze numirea unui cunoscut de-al sau din tinerete, Octavian Bounegru, la conducerea Complexului National Muzeal Moldova. Conform BZI, Bounegru si Hasotti au pus impreuna bazele unei filiale a PNL in Dobrogea.

"Am avut discutii oficiale cu privire la propunerea de a ocupa pozitia de director al Complexului Muzeal Moldova. In acest context, am cerut un timp de gandire cu privire la acest lucru. Nici nu am acceptat si nici nu am refuzat aceasta functie. Nu stiu ce voi face in viitor si daca voi ocupa pozitia de director. Mai multe, la acest moment, nu va pot spune", a declarat Bounegru.

#Puiu Hasotti insulte jurnalist Iasi, #Puiu Hasotti injuraturi, #Puiu Hasotti Bounegru , #ministrul Culturii