Hasotti: Abia astept ca Parlamentul sa discute propunerea lui Cernea

Joi, 25 Aprilie 2013, ora 13:23

   

Hasotti: Abia astept ca Parlamentul sa discute propunerea lui Cernea
"Subiectul este inchis definitiv si irevocabil!", spune liderul senatorilor liberali, Puiu Hasotti, dupa ce Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a decis sa nu-l sanctioneze pentru afirmatiile privind homosexualii.

"Decizia e corecta", apreciaza, la RFI Romania, vicepresedintele executiv al PNL, care asteapta acum ca Parlamentul "in intelepciunea lui sa adopte sau nu propunerea deputatului Cernea" privind legalizarea uniunii civile intre persoane de acelasi sex.

Puiu Hasotti inchide subiectul, dupa ce a afirmat recent ca homosexualii sunt "niste oameni bolnavi".

"Pentru mine, aceasta chestiune este inchisa definitiv si irevocabil. Am fost convocat la CNCD, am avut o discutie cat se poate de deschisa, de corecta, trebuie sa invatam pana la urma sa respectam deciziile institutiilor si instantelor, CNCD-ul fiind tot un soi de instanta. Le-am si spus la plecare ca indiferent de decizia pe care o vor lua, pentru ca au luat decizia dupa ce am plecat eu, nu numai ca nu voi contesta, dar nici nu voi comenta aceasta decizie. Este decizia CNCD-ului. Punct", spune acum senatorul liberal.

Citeste mai multe despre Hasotti: Abia astept ca Parlametul sa discute propunerea lui Cernea pe RFI Romania.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 232 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
DR.STRANGELOVE
rank 5
La dezbaterile din Parlament
sa participe o delegatie pestritza a comunitatii homo, care sa sustina prin exclamatii si gesturi deochiate propunerea roacarului Cernea. Totul sa fie televizat. Drept pedeapsa, in ziua respectiva senatorul Puiu Hasotii sa fie obligat sa poarte un deux-piece din latex cu fesele decupate si pantofi cu papainoage.
MosGerila
rank 5
Domnu' Piulitza! Nu de Cernea trebuie sa va temeti. Ci de cei pe
care Cernea vi-i strecoara in pat!
In poza aveti acum expresia ca ati inteles, nu?
Sau ca este prea tirziu ?!?!?
romann
rank 5
???
Sa ne explice Cernea, un homosexual, barbat sau femeie, cum isi cauta partener? probabil prin agresare verbala! ca doar pe fruntea lor nu scrie ce sunt, sa se curteze intre ei! pentru oamenii normali e simplu, barbatii sunt diferiti de femei; si daca fac legi in domeniu asta sa scrie in lege, daca sunt agresat verbal un barbat, barbat fiind, ce sa-i fac? sa ii rup gatul, sa reclam la politie, ce dovezi sa am! o sa auzim de violuri intre barbati!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor