Hasotti: Acordul de coabitare, inutil pentru Romania, bun doar pentru imaginea tarii (Video)

Joi, 25 Aprilie 2013, ora 15:08

   

Hasotti: Acordul de coabitare, inutil pentru Romania, bun doar pentru imaginea tarii (Video)
Pactul de coabitare semnat de presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta este pozitiv pentru imaginea Romaniei la Bruxelles, dar pentru Romania este mai degraba inutil. Declaratia a fost facuta de liderul senatorilor liberali, Puiu Hasotti.

Vicepresedintele executiv al PNL spune ca "acel pact de coabitare, intr-o tara in care presedintele s-ar fi comportat ca un arbitru si nu ca un om implicat 100% din punct de vedere politic, ar fi fost util".

"Intr-o tara precum Romania in care presedintele Traian Basescu nu a fost neutru din punct de vedere politic, acest pact de coabitare are cateva aspecte pozitive si multe aspecte dubitative. M-as indoi ca acest pact de coabitare este respectat de una din parti in proportie de 100%. Insa pentru imaginea Romaniei la Bruxelles este pozitiv. Pentru Romania este mai degraba inutil", a declarat senatorul PNL, la RFI Romania.

Puiu Hasotti precizeaza ca "institutiile au functionat si inainte de pactul acesta si dupa pact".

"Nu stiu in ce masura exista niste schimbari atat de importante, incat sa fi fost nevoie de semnarea unui pact. Cred ca dintr-un instinct politic, reprezentantii autoritatilor si reprezentantii institutiilor fundamentale ale statului trebuiau sa actioneze ca atare, fara sa fi fost nevoie de un pact de neagresiune, i-as spune eu, nu de colaborare, de neagresiune, mai degraba", a mai spus liderul senatorilor liberali.

Citeste mai multe despre Puiu Hasotti: Acordul de coabitare este inutil pentru Romania, pe RFI Romania.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 208 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
MosGerila
rank 5
Piulicä continua sa debiteze gäinarii fara oprire. Ma intreb cam ce
trebui sa spuna ca sa fie trimis la mama lui acasa! Fara solda. Cu degetul in ... gura.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor