Hasotti: Chereches s-a comportat intr-o maniera incalificabila, care presupune excluderea

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 11:16
2569 citiri
Hasotti: Chereches s-a comportat intr-o maniera incalificabila, care presupune excluderea

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat, luni, ca primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, s-a comportat intr-o maniera incalificabila, care presupune excluderea din partid.

"Cine incalca statutul, indiferent ce functie si ce demnitate are, trebuie sa suporte rigorile statutului. Domnul primar Chereches, inteleg nu numai de la Antonescu, ci de la foarte multi colegi, inclusiv din judet, ca s-a comportat intr-o maniera incalificabila, care presupune excluderea din partid", a spus Hasotti.

El a precizat ca nu a auzit sa se discute de excluderea din partid in cazul altor liberali in afara de Chereches.

Hasotti a spus ca eventuala excludere a lui Chereches va fi propusa Delegatiei Permanente, pentru ca acesta este primar de resedinta de judet.

Prima sedinta a conducerii PNL din acest an, dar si prima dupa investirea Guvernului USL in decembrie, are pe ordinea de zi validarea secretarilor de stat ce revin liberalilor, precum si o discutie in ceea ce priveste posibilele excluderi din partid, Catalin Chereches fiind primul vizat.

#Puiu Hasotti excludere partid Catalin Chereches, #Puiu Hasotti Catalin Chereches comportament incalificabil, #sedinta PNL excludere membri , #PNL