Hasotti: Ludovic Orban ar putea fi exclus din PNL daca voteaza o motiune impotriva Guvernului

Luni, 16 Septembrie 2013, ora 15:55
1443 citiri
Hasotti: Ludovic Orban ar putea fi exclus din PNL daca voteaza o motiune impotriva Guvernului

Vicepresedintele executiv al PNL, Puiu Hasotti, a declarat, luni, ca Ludovic Orban ar putea fi chiar exclus din partid daca initiaza sau voteaza o motiune de cenzura impotriva Guvernului condus de Victor Ponta, dupa cum a anuntat deputatul liberal.

"Nu sunt de acord cu Ludovic Orban, nu ne jucam cu motiunea de cenzura. O singura persoana nu poate initia o motiune, trebuie ca tot partidul sa fie de acord. Daca Orban va initia sau vota o motiune de cenzura cu care partidul nu este de acord, ar putea fi exclus", a precizat Hasotti.

Liderul PNL a mai spus ca nu este de acord nici cu declaratia deputatului liberal, potrivit caruia premierul este o "marioneta manuita de sforari nevazuti", sau un "hibrid nereusit" intre capitalismul lui Adrian Nastase si comunismul lui Ion Iliescu.

"Diferenta dintre Ponta si Iliescu este de la cer la pamant, chiar daca sunt membrii aceluiasi partid", a subliniat liderul PNL.

MRU propune motiune de cenzura impotriva Cabinetului Ponta

Referitor la anuntul Fortei Civice, care a afirmat, saptamana trecuta, ca va initia o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta, Hasotti a declarat: "Forta Civica are doi parlamentari. Ce sa faca Forta Civica cand trebuie sa ai 150 de semnaturi?".

Afirmatiile vicepresedintelui executiv al PNL au venit in contextul in care Ludovic Orban a lansat o serie de atacuri dure la adresa prim-ministrului Victor Ponta, pe pagina personala de Facebook, pornind de la atitudinea premierului fata de proiectul Rosia Montana.

Ludovic Orban: Privindu-l pe Ponta, l-am vazut pe Iliescu multumind minerilor dupa reprimarea Pietei Universitatii

Ludovic Orban a spus ca va vota "orice motiune de cenzura se va depune impotriva Cabinetului sau (al lui Ponta - n.red.) ".

Mai mult, acesta a anuntat ca va face toate demersurile posibile pentru a-si convinge colegii liberali ca "acest hibrid nereusit intre capitalismul lui Nastase (vezi PETROM, ALRO, BECHTEL etc.) si comunismul lui Iliescu trebuie sa plece din fruntea Guvernului Romaniei".

Citeste si:
Deputat PNL susținător al lui Cîțu, scos de pe grupul de WhatsApp al filialei pro-Orban. Parlamentarul a întrebat despre finanțarea campaniei interne
Deputat PNL susținător al lui Cîțu, scos de pe grupul de WhatsApp al filialei pro-Orban. Parlamentarul a întrebat despre finanțarea campaniei interne
Deputatul PNL Cristian Băcanu, cel care la începutul lunii iulie a pierdut alegerile pentru șefia filialei PNL Sector 5 în fața candidatului pro-Orban Dan Meran, a fost scos de pe grupul de...
Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile după congres SURSE
Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile după congres SURSE
Premierul Florin Cîțu le-a transmis liderilor PNL din țară că va rămâne la Palatul Victoria în fruntea unui guvern minoritar, dacă USR PLUS nu va reface coaliția de dreapta, susțin surse...
Sursa: Ziare.com