Hasotti: Parlamentarii PNL solicita sanctionarea lui Ghise

Marti, 11 Iunie 2013, ora 21:45
1137 citiri
Hasotti: Parlamentarii PNL solicita sanctionarea lui Ghise
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a declarat marti ca niciun parlamentar liberal nu agreeaza afirmatiile lui Ioan Ghise despre Victor Ponta. In plus, Hasotti sustine ca multi parlamentari au solicitat sanctionarea lui Ghise.

"In calitate de vicepresedinte executiv al PNL, raspunzator de activitatea parlamentarilor, declar ca niciun parlamentar PNL nu agreeaza afirmatiile domnului Ioan Ghise si dezavueaza drastic astfel de atitudini. Foarte multi parlamentari PNL mi-au transmis sa cer conducerii PNL sanctionarea domnului senator Ghise.

Luni, la grupul parlamentar de la Senat, va fi discutata situatia lui Ghise", a precizat Hasotti, pentru Mediafax.

Ioan Ghise: Premierul trebuie sa isi dea demisia. Coabiteaza reprezentantii serviciilor secrete Interviu

Senatorul PNL Ioan Ghise a declarat, marti, pentru Ziare.com, ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze pentru ca a tradat electoratul USL.

"Premierul trebuie sa isi dea demisia. Domnule, le-a spus premierul cetatenilor carora le ceream votul ca daca il aleg peste 3 zile se duce sa semneze acordul de coabitare cu Basescu? N-a spus. Daca spunea, il mai alegeau? Poate nici macar deputat.

Cand faci o constructie pe cativa ani, tu coabitezi cu aliatii sau cu adversarul? Adversarul anuntat inainte de alegeri e partenerul de dupa alegeri. Iar aliatii de dinainte de alegeri nu mai sunt partenerii de coabitare de dupa alegeri. Coabiteaza reprezentantii serviciilor secrete", a spus Ghise.

#Puiu Hasotti sanctionare Ghise, #Puiu Hasotti Ioan Ghise, #Ioan Ghise demisie Ponta , #PNL