Hasotti: USL se intoarce in plenul Parlamentului

Vineri, 20 Aprilie 2012, ora 17:39
1333 citiri

Liderul senatorilor PNL a declarat, vineri, ca reprezentatii Opozitiei se vor intoarce in plen, saptamana viitoare.

Hasotti a precizat ca aceasta hotarare a USL va fi luata luni, la ora 10, potrivit unei interventii pentru Digi 24.

Totodata, senatorul liberal a precizat ca, in Parlament, Opozitia este acum majoritara, dupa plecarile din ultima perioada ale parlamentarilor democrat liberali, de la PDL la USL.

In plus, Puiu Hasotti a aratat ca, in cadrul Parlamentului, vor trece "toate acordurile internationale si tot ce tine de MCV, monitorizare si control, acord cu Uniunea Europeana, ceea ce Romania a promis ca va face, mai ales in sensul eliminarii restrictiilor Schengen".

Nu in ultimul rand, senatorul PNL a tinut sa sublinieze ca USL se afla "in opozitie 100% cu orice guvern propus de Traian Basescu".

Plecarile din PDL - cine scoate sabia, de sabie va muri

Referindu-se la plecarile din PDL, Hasotti este de parere ca PDL este cel care a implementat "migrarea in masa", amintind apoi "o vorba inteleapta, de 3.500 de ani - Cine scoate sabia, de sabie va muri".

"PDL a inventat migrarea in masa, incercand sa destructureze PNL.

Se vede confruntat de ceea ce el insusi a inventat. PDL se afla intr-un proces de disolutie", a completat liderul senatorilor liberali, adaugand ca nu a negociat personal nicio sosire in PNL.

Citește și:
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a avut sâmbătă, 1 octombrie, o serie de întrevederi cu premierul Natalia Gavriliţa, cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor...
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Deputatul Aurel Bălășoiu a fost surprins sâmbătă, 1 octombrie, în mai multe ipostaze intime alături de un băiat, motiv pentru care conducerea partidului a decis să-l excludă. Bălășoiu...