Puiu Hasotti: PSD va avea de ales intre Liviu Dragnea si Dragnea Liviu

Duminica, 27 Septembrie 2015, ora 17:44
2032 citiri
Puiu Hasotti: PSD va avea de ales intre Liviu Dragnea si Dragnea Liviu
Foto: Hepta.ro

Senatorul PNL Puiu Hasotti considera ca, dintre cei doi candidati pentru sefia PSD, unul este nesemnificativ, astfel ca, de fapt, social-democratii vor avea de ales "intre Liviu Dragnea si Dragnea Liviu".

"Ce se intampla la Partidul Social Democrat seamana un pic cu povestea aceea, cei patru apostoli au fost trei: Luca si Matei. Acum cei patru candidati au fost doi sau raman doi, dintre care unul este nesemnificativ, domnul senator Savu, care oricat de simpatic le-ar fi SRI-ul sau chiar predecesorul SRI-ului pentru colegii de la PSD nu l-ar vota pe domnul senator Savu, care a lucrat in SRI pana in 1996 si inainte de 1990", a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, Puiu Hasotti.

Dragnea si-a anuntat candidatura la sefia PSD: Nu poti sa minti in politica, in speranta ca nu se va afla

El a spus ca, de fapt, PSD-ul are de ales "intre Liviu Dragnea si Dragnea Liviu" la alegerile pentru sefia partidului.

"Sau seamana cu povestea aceea cand Dumnezeu a facut pe Adam, dupa aceea pe Eva si a spus "Alege, Adame, femeia care iti place". Asa este si cu PSD acum, care va avea de ales intre Liviu Dragnea si Dragnea Liviu, de fapt. Dar este treaba PSD-ului", a afirmat Hasotti.

Negoita s-a razgandit: Nu mai candideaza la sefia PSD si il sustine pe Dragnea (Video)

Scandal inainte de alegerile din PSD: Dragnea, acuzat din interior ca va maslui votul

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, si-a lansat, duminica, la Alexandria, candidatura la sefia PSD, cerand sprijinul organizatiei Teleorman si declarand ca nu a fost usor sa ia aceasta decizie, dar este un risc pe care si-l asuma.

Liviu Dragnea a declarat ca in acest moment este sustinut de 36 de organizatii si de cinci filiale de Sector, asteptand insa sprijin si din partea celorlalte organizatii, cu exceptia celei de Prahova, care il voteaza pe Daniel Savu.

Cine e Daniel Savu, singurul candidat inscris oficial in cursa pentru sefia PSD

Singurul contracandidat al lui Dragnea la alegerile din 11 octombrie este senatorul Daniel Savu, dupa retragerile lui Robert Negoita si Serban Nicolae.

#Liviu Dragnea candidat presedintie PSD, #candidati presedinte PSD , #PNL
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5