Hasotti, la TV Ziare.com: Cade Guvernul Boc prin motiune de cenzura?

Miercuri, 06 Octombrie 2010, ora 11:40
1309 citiri
Hasotti, la TV Ziare.com: Cade Guvernul Boc prin motiune de cenzura?

TV Ziare.com va invita, miercuri, incepand cu ora 13.00, sa intrati in dialog cu liberalul Puiu Hasotti, liderul grupului de senatori PNL.

Invitatul Ziare.com va discuta pe marginea asocierii dintre PSD si PNL si a sanselor pe care le are Opozitia de a trece prin Parlament o motiune de cenzura.

Cum pot liberalii sa se inteleaga cu social-democratii cu privire la masurile economice luate, in cazul in care se formeaza o alianta?

Cine va ceda, in privinta modalitatii de impozitare? Vom avea parte de o cota unica redusa sau de impozitare progresiva? Sau se vor intelege cele doua partide sa nu schimbe nimic din ce s-a facut in domeniul fiscal de catre Guvernul Boc?

Care sunt sansele ca PSD si PNL sa formeze o majoritate parlamentara, in conditiile in care UDMR a pus deja mana pe Cultura si pe radio, iar independentii si UNPR sunt, incetul cu incetul, propulsati in diverse functii importante?

Ce pot oferi cele doua partide tradatorilor, pentru a-i ademeni intr-o alianta asemanatoare cu cea care l-a sustinut pe Klaus Iohannis pentru functia de premier?

Pentru a afla raspunsurile la toate aceste intrebari, dar si la altele punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 13.00.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

#Puiu Hasotti, #Hasotti motiune, #Hasotti motiune Boc , #stiri Puiu Hasotti
Comentarii
Poza SpiritCivic
SpiritCivic
rank 5
Mai crede cineva ca in aceasta tara, pe cale pasnica, poate fi indepartat un partid care nu se da plecat in ruptul capului de la putere fiind sustinut ocult de toate institutiile care se prefac ca nu vad furtul de voturi din Parlament adica DICTATURA ?